Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

The Ordinary, Hyaluronic Acid 2% + B5, 60ml

Disponibil The Ordinary
495 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

The Ordinary, brandul companiei Deciem. Acesta este un brand Canadian profesionist, care se bazează pe simplitatea compoziției, precum și pe calitatea ingredientelor în sine. The Ordinary nu își testează produsele pe animale și este complet lipsit de alcool, parabeni, sulfați, uleiurianimale, pigmenți de rășină, formaldehidă, mercur, oxibenzonă, cărbune. Dacăachiziționațiceva din produsele lor, puteți fi sigur de puritateaoriginiicomponentelorși de calitateamateriilor prime. Cine a spus că produsele cosmetice vegane nu pot aborda problemele deshidratării pielii? Un exemplu dovedit este serul cu acid hialuronic de la marca canadiană The Ordinary.

Acidul hialuronic 2% + B5 este un produs eficient, care hidratează, calmează, întărește pielea și ajută să facă față semnelor premature de îmbătrânire. Utilizarea regulată a serului va reduce semnificativ numărul ridurilor, va conferi pielii elasticitate și ton uniform, va hidrata perfect și va ajuta la recăpătarea unui aspect sănătos și perfect.

Serul conține acid hialuronic cu masa molecular scăzută, medie și ridicată, datorită cărora moleculele de acid acționează asupra straturilor mai adânci ale pielii, oferind un effect hidratant intens și de durată. Și, de asemenea - provitamina B5, care crește eficacitatea produsului, făcând pielea elastică, netedă și întinerită.

Mod de aplicare: Serul poate fi aplicat înaintea cremei sau uleiului facial, în orice timp al zilei.

Volum: 30 ml.

Ingrediente: Aqua (Water), SodiumHyaluronate, SodiumHyaluronateCrosspolymer, Panthenol, AhnfeltiaConcinna Extract, Glycerin, PentyleneGlycol, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, TrisodiumEthylenediamineDisuccinate, Citric Acid, Ethoxydiglycol, CaprylylGlycol, HexyleneGlycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Produse noi