Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Tiam, AC Fighting AHA, BHA, PHA Toner, 180 ml

Disponibil Tiam
295 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Tiam AC Fighting AHA BHA PHA Toner – este un toner de curățare cu acizi pentru pielea problematica. Produsulul vizează refacerea pielii cu probleme, are un efect de vindecare, combate toate tipurile de acnee și procesele inflamatorii de pe piele. Tonerul curăță perfect pielea, strânge porii, hidratează și are un efect calmant. El ajută la desfundarea porilor și la eliminarea excesului de sebum.  

Tonerul conține 3 tipuri de acizi:

  • AHA - funcționează la suprafața pielii: previne cicatricile, luminează, uniformizează tonul și relieful epidermei, exfoliaza stratul cheratinos, deschide porii înfundați.
  • BHA - acționează mai profund: acțiune antiinflamatoare, astringentă, exfoliantă. Acest acid poate îmbunătăți în mod semnificativ starea pielii cu probleme, deschide porii înfundați și îndepărtează grăsimea.
  • PHA are calități similare cu AHA, dar din cauza moleculei mai mari, funcționează mult mai delicat. Cel mai important e ca acidul PHA nu mareste sensibilitatea pielii la lumină. Cu o utilizare regulată, veți observa că pielea dvs. arată mult mai bine.

Tonerul este recomandat în special celor care doresc să găsească un produs exfoliant delicat, care să nu irite pielea și să elimine toate tipurile de inflamații și acnee.

Mod de aplicare: După curățare, aplicați tonerul pe față folosind un tampon de bumbac sau vârfurile degetelor. Tamponati tonerul în piele cu mișcări ușoare. Evitati contactul cu ochii.  

Ingrediente: Water, Alcohol, Butylene Glycol, Glycolic Acid (2.1%), Sodium Hydroxide, Lactic Acid (0.9%), Gluconolactone (0.5%), Polysorbate 60, Betaine Salicylate (0.3%), Cassia Obtusifolia Seed Extract, Lactobionic Acid (0.2%), Salicylic Acid (0.2%), Panthenol, Allantoin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Sodium Hyaluronate.

Produse noi