Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Politica de confidențialitate

SECȚIUNEA 1 – Păstrarea datelor personale

Când achiziționați ceva din magazinul nostru, ca parte a procesului de cumpărare și vânzare, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa de livrare și adresa dvs. de e-mail.
Când sunteți în magazin, primim, de asemenea, în mod automat adresa IP a computerului dvs. pentru a ne furniza informații care ne ajută să învățăm despre browserul și sistemul de operare.
Marketing prin e-mail (dacă este cazul): Cu permisiunea dvs., vă putem trimite e-mailuri despre oferte, produse noi și alte actualizări.

SECȚIUNEA 2 – CONSIMȚĂMÂNT

Cum obțineți consimțământul meu?
Când ne oferiți informații personale pentru a finaliza o tranzacție, verificați cardul de credit, plasați o comandă, aranjați o livrare sau returnați o achiziție, sugerăm că sunteți de acord să colectăm și să îl folosim doar din acest motiv.
Dacă vă cerem informațiile dvs. personale dintr-un motiv secundar, cum ar fi marketingul, vă vom solicita direct acordul dvs. de exprimare sau vă vom oferi posibilitatea de a spune nu.
Cum îmi retrag consimțământul?
Dacă după ce vă înscrieți, vă răzgândiți, vă puteți retrage consimțământul pentru a vă contacta, pentru a continua colectarea, utilizarea sau dezvăluirea informațiilor dvs., în orice moment, contactându-ne la info@ibeauty.md

SECȚIUNEA 3 – DESCRIERE

Putem dezvălui informațiile dvs. personale dacă suntem obligați prin lege să facem acest lucru sau dacă încălcați Termenii și Condițiile noastre.

SECȚIUNEA 4 – Găzduire

Datele dvs. sunt stocate prin intermediul bazei de date. Datele se stochează pe un server securizat în spatele unui firewall de protecție.
Plată:
Toate gateway-urile de plată directă respectă standardele stabilite de PCI-DSS, administrate de PCI Security Standards Council, un efort comun al mărcilor precum Visa, Mastercard, American Express și Discover.
Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea unei manipulări sigure a informațiilor despre cărțile de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

SECȚIUNEA 5 – SERVICIILE TERȚE

În general, furnizorii terți utilizați de noi vor colecta, utiliza și dezvălui informațiile dvs. numai în măsura necesară pentru a le permite să realizeze serviciile pe care le furnizează.
Cu toate acestea, anumiți furnizori de servicii terțe, cum ar fi gateway-urile de plată și alte sisteme de tranzacții de plată, au propriile politici de confidențialitate cu privire la informațiile pe care trebuie să le furnizăm pentru tranzacțiile legate de achiziții.
Pentru acești furnizori, vă recomandăm să citiți politicile de confidențialitate pentru a înțelege modul în care informațiile dvs. personale vor fi gestionate de acești furnizori.
În special, rețineți că anumiți furnizori pot fi localizați sau au facilități care au o jurisdicție diferită decât noi. Deci, dacă alegeți să efectuați o tranzacție care implică serviciile unui furnizor de servicii terțe, atunci informațiile dvs. pot deveni supuse legilor jurisdicției în care este localizat respectivul furnizor de servicii sau facilitățile sale.
După ce părăsiți site-ul Web al magazinului sau suntem redirecționați către un site sau o aplicație terță, nu mai sunteți reglementat de această Politică de confidențialitate sau de Termenii și condițiile site-ului nostru.
Link-uri:
Când faceți clic pe link-urile de pe magazinul nostru, acestea vă pot redirecționa de pe site-ul nostru. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri și vă încurajăm să citiți declarațiile de confidențialitate ale acestora.

SECȚIUNEA 6 – SECURITATE

Pentru a vă proteja informațiile personale, luăm măsuri de precauție rezonabile și respectăm cele mai bune practici din domeniu pentru a ne asigura că nu sunt pierdute în mod necorespunzător, utilizate necorespunzător, accesate, dezvăluite, modificate sau distruse.
Dacă ne furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit, informațiile sunt criptate utilizând tehnologia socket layer sigure (SSL) și stocate cu o criptare AES-256. Deși nici o metodă de transmitere prin Internet sau stocare electronică nu este 100% sigură, noi respectăm toate cerințele PCI-DSS și implementăm standarde industriale suplimentare acceptate.

SECȚIUNEA 7 – VÂRSTA PENTRU CONSIMȚĂMÂNT

Prin utilizarea acestui site, considerați că sunteți cel puțin în vârsta majorității și ne-ați dat acordul dvs. pentru a permite oricare dintre persoanele tinere minore să utilizeze acest site.

SECȚIUNEA 8 – MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE 

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Dacă vom face modificări substanțiale la această politică, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le folosim și / sau dezvăluim aceasta.
Dacă magazinul nostru este achiziționat sau fuzionat cu o altă companie, informațiile dvs. pot fi transferate noilor proprietari, astfel încât să putem continua să vă oferim produse.

ÎNTREBĂRI ȘI INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informații personale pe care le avem despre dvs., să înregistrați o plângere sau pur și simplu doriți mai multe informații, contactați consultantul nostru pentru respectarea confidențialității la info@ibeauty.md