Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Palmers

Prețul (mdl)
Categoria
Masti hidratante
Sampoane
Creme pentru tenul uscat
Lichidare de stoc
Condiționer / Balsam
Spray / Ulei / Crema pentru păr
Mâini / picioare
Serumuri / Ampule
Hidratare corp
Buze
Sortare după preț: implicit mare mic
Palmers

Procurarea cosmeticii Palmers in magazinul online iBeauty.md in Chisinau, Moldova

Fiecare femeie viseaza la o piele bine ingrijita, pe care din cauza fluctuatiilor continue de greutate, imbatrinirii sau a sarcinii pot aparea vergeturi si alte nereguli vizibile.

Brandul prezentat a aparut 175 de ani in urma acum investeste in producerea produselor artizanale. Datorita acestui brand au fost descoperite proprietatile untului de cacao in America. Produsele cosmetice de la acest sunt folosite pentru a hidrata si a hrani epiderma, proteja pielea de vergeturi si sunt sigure pentru folosirea in timpul sarcinii.

Acum putem uita de vergeturi

Filosofia brandului Palmers este ca tot ce este natural – este frumos. Din acest motiv la produce sunt folosite doar ingrediente naturale, atent selectate in procesul de examinare.

Utilizarea uleiurilor in forma lor bruta contribuie la pastrarea cantitatii maxime de proprietati folositoare. La alegerea produselor acestui brand consumatorul poate fi sigur de siguranta acestuia pentru piele si par.

 Caracteristicile deosebite Palmers:

  • Calitatea inalta a produselor;
  • La producere se foloseste materie prima sigura;
  • Linii diferite de cosmetica pentru femei insarcinate si copii;
  • Folosirea recetei testate de decenii;
  • Pastrarea proprietatilor folositoare in igredientele folosite.

Piele frumoasa impreuna cu Palmers

Cremele si balsamurile Palmers sunt disponibile in toata lumea. Magazinul nostru garanteaza clientilor sau originalitatea produselor oferite, controleaza conditiile de depozitare si respecta termenele de implementare a acestuia. La livrarea unei comenzi prin posta, produsele sunt puse intr-un ambalaj.

Liniile populare a brandului Palmers:

  • Stretch Marks – este o serie de produse destinate luptei cu vergeturile. Unturile folositoare de cacao si shea sunt folosite pentru a inmuia profund epiderma, pentru marimea elasticitatii si micsorarea deformatiilor. Aceasta serie se potriveste persoanelor cu fluctuatii de greutate.
  • Shea/apricot/Olive/Coconut – seria de ingrijire a parului, corpului Contine extract de plante naturale Samponurile, spray-urile si mastile hranesc parul si il fac moale si stralucitor, iar cremele de corp restabilesc bariera pielii.
  • Cacao Butter – seria de produse care are ca ingredient de baza untul de cacao. Cosmetica are un efect minunat de nutritie. Se recomanda pentru persoanele cu piele uscata si normala. Cu ajutorul acestei serii usor poti scapa de pielea uscata; de asemenea restabileste nivelul de umiditate.