Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

ElishaCoy

Prețul (mdl)
Categoria
Masti textile
Masti hidratante
Piele uscată
Pete pigmentare
Creme pentru tenul uscat
Creme pentru tenul problematic
BB cream
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Protecție solară
ElishaCoy

Cosmetica coreena ElishaCoy - cumparati în Chisinau, Moldova în magazinul online iBeauty.md

ElishaCoy este brandul principal dintre cele  mai populare marci de cosmetica din Coreea de Sud. Prezinta produse reale, eficiente, folosind ingrediente din plante certificate, uleiuri esentiale, prescriptii antice ale medicinei orientale si cele mai noi tehnologii în forma prescrisa.

ElishaCoy este un brand organic coreean care promoveaza viata sanatoasa, spiritualitatea si noul pasaj. Produsele naturale ale brandului  sunt obligate sa îmbogateasca pozitia oamenilor prin dublarea superioritatii lor exterioare si interioare.

*Toate produsele sunt fabricate din extracte de plante si contin numai parfumuri naturale realizate din uleiuri esentiale 100% naturale.

Principala motivatie pentru crearea produselor de marca este gasirea adevaratului raspuns la întrebarea „Cum sa faci pielea unei femei moderne sanatoasa, frumoasa si stralucitoare sub stresul de astazi?”.

Cosmetice coreene ELISHACOY sunt raspunsul si rezultatul cercetarilor stiintifice ample. Acestea sunt produse de îngrijire care trezesc si intensifica procesele de regenerare a pielii din interior. Acest produs calmeaza, reface pielea, îi mareste proprietatile protectoare. Produsele au la baza extracte de plante (uleiuri esentiale 100% naturale care îsi pastreaza parfumul). Plantele medicinale care contin un numar mare de ingrediente active sunt cultivate în zone ecologice curate din Coreea de Sud. Datorita presarii imediate dupa recoltare, nu se pierde niciun gram de ingrediente active. Puterea acestor substante naturale este sporita de formula unica,o metoda revolutionara de a obtine o eficacitate maxima.

Mereu în fruntea tendintelor mondiale în materie de cosmetica si îmbunatatind functionalitatea produselor sale, în 2013 MZI Group Inc. a introdus marca coreeana ELISHACOY pe piata din SUA cu sloganul creativ „machiaj fara machiaj”. A dat peste cap întreaga piata internationala a frumusetii.

Produsele organice marca ELISHACOY, sunt concepute pentru a spori nu numai frumusetea exterioara, ci si frumusetea care straluceste din interior. De asemenea, puteti cumpara ELISHACOY în Chisinau, Moldova la preturi accesibile din magazinul online.