Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Dr.Jart+

Prețul (mdl)
Categoria
Masti textile
Creme pentru ten normal
Creme pentru tenul problematic
BB cream
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Mâini / picioare
Serumuri / Ampule
Creme pentru zona ochilor
Buze
Protecție solară
Misturi
Sortare după preț: implicit mare mic
Dr.Jart+

Cosmetica  coreeana Dr.Jart + cumpara în Chisinau, Moldova în magazinul online iBeauty.md

Dr. Jart+ este o cosmetica coreeana creata în 2006 care a reusit sa realizeze ceea ce aproape niciun alt brand coreean nu a reusit sa obtina, indiferent de „faima sa ilegitima” în lume. Numele Dr. Jart este un acronim pentru Dr. J (este litera initiala a numelui medicului) + Art (lucrare). Cosmeticele Jart, precum Klairs, sunt dermatologice - vizeaza pielea problematica si rezolva dificultatile acesteia fara efecte secundare. Ce a realizat acest brand? A devenit  un brand cu adevarat international! Compania a deschis filiale în Asia, Canada si SUA.

Cosmetica coreeana este recunoscuta ca un brand de calitate nu numai în tara sa, ci si în Statele Unite ale Americii, Rusia si Europa. BB cream, care a devenit un produs cosmetic indispensabil si celebru, a fost dezvoltat  si lansata de brandul Dr Jart. Magazinul online, la rândul sau, vinde masti, lotiuni si seruri pentru lifting.

CARACTERISTICILE BRANDULUI

Cosmetica acestui brand este potrivita atât pentru doamne cât si pentru partea masculina,sunt prezentate  produse pentru toate tipurile de piele care determina diverse probleme.

Combinatia dintre cercetarea stiintifica si creativitatea în timpul crearii produselor Dr.Jart+.

Marca este considerata dermocosmetica, ceea ce înseamna ca are un efect terapeutic.

Produsele au tot felul de functii: anti-îmbatrânire, lifting, anti-stres, schimbare a tenului si altele. Produsele hidrateaza, catifeleaza si calmeaza eficient pielea si, de asemenea, ofera pielii un aspect sanatos, amelioreaza iritatia.

Puteti cumpara produsele cosmetice coreene Dr.Jart+ din Chisinau, Moldova, direct de pe site.