Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Kerasys

Kerasys

Achizitionarea produselor cosmetice sud-coreene Kerasys in magazinul online iBeauty.md din Chisinau, Moldova

KeraSys este un brand faimos mondial. Compania a fost fondata in 1954. Initial, a fost o afacere foarte mica. Compania a devenit apoi un mare holding. Totul este destul de simplu. Aceasta afacere se bazeaza pe o atentie si abordare deosebita fata de fiecare consumator.

Brand-ul produce diverse linii a produselor de ingrijire a parului. Sunt concepute pentru diferite tipuri de par. Formularile ofera ingrijirea potrivita, pentru a avea un par sanatos. Specialistii companiei dezvolta constant noi solutii si formule. Toate acestea imbunatatesc semnificativ rezultatul. Brand-ul, spre deosebire de companiile moderne, prefera sa investeasca nu in publicitate, ci in descoperiri si cercetari. Si toate acestea pentru ca femeile sa poata alege produse pentru ingrijirea corecta a parului.

Toate componentele acestor produse coreene sunt naturale. De aceea, compozitiile sunt potrivite chiar si pentru pielea sensibila. Nu provoaca disconfort, mancarime si reactii alergice. Produsele companiei refac daunele si mentin rezultatul obtinut pentru o perioada indelungata. Daca alegeti produsele companiei, preferati siguranta, naturaletea, calitatea excelenta, abordarile moderne de creare a produselor, o simbioza de formule si retete care au rezistat timpului.

Compania produce produse numai in Coreea. Acest lucru ne permite sa producem produse de inalta calitate. Toate produsele indeplinesc pe deplin cerintele pentru produsele chimice si cosmetice de uz casnic. Acest lucru este confirmat de multe certificate internationale si nationale.

Cosmetice coreene brandului sunt incredibil de populare. Concureaza cu renumitele marci Londa si Schwarzkopf. Recenziile produselor sunt doar pozitive. Femeile noteaza in special urmatoarele avantaje ale produselor:

  • Calitate excelenta, care este confirmata de premii si certificate.
  • Fara pericol pentru mediul inconjurator. Produseke cosmetice sunt realizate din ingrediente naturale.
  • Tehnologii inovatoare si control strict in procesul de productie.

Dermatologi

Balsamurile si sampoanele marcii contin ierburi orientale, care asigura siguranta si eficacitate. Au grija de par intr-un mod complex si foarte delicat.