Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Medi Flower

Prețul (mdl)
Categoria
Masti textile
Masti alginate
Creme pentru tenul uscat
Difusser incapere
Lichidare de stoc
Apa micelara
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Serumuri / Ampule
Protecție solară
Seturi cadou
Sortare după preț: implicit mare mic
Medi Flower

Procurarea produselor Medi Flower in magazinul online iBeauty.md in Moldova, Chisinau

Brandul corean Medi Flower produce cosmetica de ingrijire pentru tenul normal sau/si problematic. In asortiment sunt masti, diverse creme si produse anti-age. La producere sunt folosite cele mai reusite combinatii de ingrediente naturale ce ajuta la mentinerea frumusetii fiecaruia dintre noi.

Cosmetica de calitate inalta a brandului Medi Flower este produsa in serii diferite, care se potriveste la tipuri diferite de ten:

  • Ten gras sau combinat
  • Ten uscat
  • Ten normal

In cosmetica gasiti urmatoaele componente: acidul hyaluronic, extracte de plante naturale, pantenol si vitamina C. De exemplu, cremele de fiecare zi cu peptide bine hidrateaza tenul, intinereste pielea si cu timpul ofera un efect de inalbire. Crema din aceeasi serie pentru zona ochilor o sa umple ridurile si o sa elimine pungile negre.

Marca progresiva Medi Flower in Coreea de Sud

Mastile efective de noapte, prezentate in catalogul brandului, sunt alese pentru restabilirea pielii noaptea. In componenta lor sunt ceaiul verde care au in efect racoritor care elimina stralucirea grasa ne placuta. Murele ajuta la eliminarea rapida a ridurilor, iar pantenolul si vitamina C au o textura invaluitoare.

Compania Medi Flower de asemenea dispune si de produse pentru ingrijirea corpului. Produse diverse care contin untul de shea si gelul placut de aloe, care se foloseste in zonele irritate. Cosmetica poate fi folosita dupa bronzat, muscaturi de insecte sau roseata.