Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

The Skin House

Prețul (mdl)
Categoria
Uleiuri hidrofile
Anti-age
Creme pentru ten normal
Creme pentru tenul uscat
Lichidare de stoc
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Serumuri / Ampule
Emulsie/Lotiune pentru fata
Creme pentru zona ochilor
Protecție solară
Esente
The Skin House

The Skin House: Cosmetica Coreeana în Chisinau pe iBeauty.md!

Bine ati venit în fascinantul univers al cosmeticii coreene cu The Skin House pe iBeauty.md! Descoperiti secretele frumusetii exceptionale si îngrijirii pielii oferite de aceasta marca unica. Pregatiti-va sa va scufundati în traditiile orientale de îngrijire a pielii, unde inovatiile si ingredientele naturale se combina pentru a crea produse iubite de milioane.

Despre The Skin House:

The Skin House - simbolul elegantei si grijii fata de piele, nascut în inima Coreei. Formulele speciale si componente unice fac acest brand exceptional în lumea frumusetii. De la momentul aplicarii pâna la efectul asupra pielii - fiecare produs The Skin House vizeaza mentinerea frumusetii naturale.

De ce aleg oamenii The Skin House:

  • Ingrediente naturale: The Skin House utilizeaza numeroase ingrediente naturale, cum ar fi extracte de plante si flori, pentru a obtine rezultate optime în îngrijirea pielii.
  • Inovatii în îngrijirea pielii: Combinatia dintre traditii si tehnologii moderne permite The Skin House sa creeze produse care îmbina eficienta cu delicatetea.
  • Variatie de produse: Indiferent de tipul de piele sau nevoile speciale, în gama The Skin House veti descoperi produsul perfect pentru îngrijirea pielii.

De ce iBeauty.md:

  • Gama variata: Pe site-ul iBeauty.md gasiti numeroase produse The Skin House pentru a satisface diversele nevoi de frumusete.
  • Livrare în Chisinau si în toata Moldova: Va garantam o livrare rapida si convenabila în orice colt al tarii, astfel încât sa va puteti bucura de produsele preferate The Skin House în cel mai scurt timp.
  • Garantia calitatii: iBeauty.md colaboreaza doar cu cele mai bune marci, asigurându-va calitatea înalta a fiecarui produs.

Alegeti cosmetica coreeana The Skin House pe iBeauty.md si pasiti în lumea frumusetii, unde îngrijirea pielii devine un adevarat ritual. Materializati-va frumusetea cu The Skin House si iBeauty.md!