Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Regulament-Certificate Cadou

1.Certificatele Cadou ,,iBeauty’’ se comercializează în toate magazinele ,,iBeauty” și se acceptă spre plată numai la cumpărarea unor bunuri în magazinele fizice „iBeauty”. Toate adresele magazinelor sunt indicate pe site-ul www.ibeauty.md

2.Plata costului Certificatului Cadou poate fi efectuată prin numerar, prin transfer bancar, cu card bancar sau plată on-line.

3. Certificatul Cadou este considerat ca un mijloc de plată, iar valoarea sa corespunde unui echivalent similar exprimat în lei.

4. În cazul în care valoarea mărfii alese depășește valoarea nominală a certificatului, este posibilă suplimentarea în numerar sau plată on-line.

5. În cazul în care valoarea mărfii alese este mai mică decât valoarea nominală a Certificatului, diferența nu include returnarea restului rămas pe el.

6. Este posibilă plata prin intermediul câtorva Certificate Cadou, astfel încât valorile lor se sumează.

7. Plata pentru marfă prin intermediul Certificatului Cadou se efectuează o singură dată, după care acest card rămâne la vânzător drept o dovadă a plății pentru marfă (produs).

8. În caz de pierdere a unui Certificat Cadou, compania iBeauty.md nu eliberează un duplicat, valoarea nominală a Certificatului Cadou nu se compensează.

9. Compania iBeauty.md nu poartă răspundere pentru primirea produsului de către altă persoană, în baza unui certificat cadou pierdut de către Dumneavoastră.

10. Termenul de valabilitate al Certificatului Cadou „iBeauty”  este egal cu 60 de zile după achiziționarea lui. După finalizarea termenului acestuia, certificatul cadou nu este valabil și nu poate fi schimbat pe un produs.

11. Certificatul Cadou deține un barcode de protecție, iar în cazul apariției unor dubii privind autenticitatea certificatului, vinzatorul este în drept să-l retragă fără furnizarea mărfii drept schimb pentru acesta.

12. Certificatul Cadou este proprietatea companiei iBeauty.md

13. La procurarea Certificatului Cadou, nu se aplică cardul de reducere a clientului.

14. La utilizarea Certificatului Cadou nu se utilizează cardurile de reducere, de asemenea, nu se aplică promoțiile reduceri la produse.

  Prezentul regulament intră în vigoare la data de 01.01.2019