Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Some By Mi

Prețul (mdl)
Categoria
Masti de curatare
Lichidare de stoc
Creme pentru tenul problematic
Masti textile
Masti hidratante
Masti locale pentru acnee
Apa micelara
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Serumuri / Ampule
Creme pentru zona ochilor
Patchuri pentru ochi
Protecție solară
Sortare după preț: implicit mare mic
Some By Mi

Procurarea cosmeticii coreene Some By Mi in magazinul online iBeauty.md in Chisinau, Moldova

Brandul Some By Mi a prezentat pe piata o noua linie “30 de zile miracol”, datorita careia a devenit posibila transformarea complea a pielii problematice in doar o luna. Eficacitatea produselor este in prezent dovedita de un numar imesc de recenzii pozitive.

Produsele cosmetice coreene prezentate de marca Some By Mi sunt folosite pentru a trata diferite probleme ale pielii datorita compoziilor concentrate. La utilizarea unei serii ce contine acizi este obligatoriu respectarea instructiunilor pentru a preveni deteriorarea pielii. Cu utilizarea atenta rezultatl va fi uimitor. Conceptul brandului este completat de un design modern strict. Reprezentantii marcii sustin ca problemele pielii pot fi eliminate in 30 de zile, ceea ce ajuta la schimbarea vietii spre bine.

Cum lucreaza acizii

Compania foloseste in produsele sale diferite tipuri de acizi, cu functii individuale:

  1. AHA (sau Alfa hidroacizi) exfoliaza eficient stratul format de celule moarte la suprafata epidermei. Dupa folosire, fata are un ton uniform si sanatos, straluceste si pigmentarea dispare. Acizii sunt folositi pentru a hidrata pielea si a promova reinnoirea ei rapida.
  2. BHA (sau beta hidroacizi) elimina inflamatia si acneea, ajuta la eliminarea punctelor negre si la reducerea productiei de sebum si, de asemenea, curata in profunzime porii. Acidul salicylic este prezent in multe produse cosmetice pentru pielea cu probleme.
  3. PHA (sau polihidroxiacizi) – asigura reinoirea pielii, ajuta la fermitate si elasticitate.

Ce putem alege de la brandul Some By Mi?

Cel mai bine vindut produs a acestui brand este AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner, care este folosit pentru transformarea pielii in 30 de zile, precum si pentru a scapa cu succes de inflamatie si acne. Pentru spalare zilnica este potrivit sapunul blind cu vitamina C, C V10 Cleansing Bar, care curate in profunzime si lumineaza pielea.

Pentru ingrijirea supimentara, se recomanda alegerea unui ser reparator cu mucina de melc Snail Truecica Miracle Repair Serum, care favorizeaza vindecarea leziunilor si hidratarea activa a pielii.

Unde pot procura produsele Some By Mi in Chisinau, Moldova?

Produsele cosmetice coreene acestui brand le puteti gasi in magazinul nostru online iBeauty.md. In catalog sunt propuse cele mai bune branduri asiatice. Livrare rapida cu curierul in Chisinau si orice oras din Moldova.