Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Carmex

Carmex

Cosmetica Carmex - cumparati în Chisinau, Moldova în magazinul online iBeauty.md

Popularul balsam de buze Carmex este produs de Laboratoarele Carma, care au fost înfiintate în 1974. Din acel moment, brandul american a fost considerat principalul în vânzari în 80 de zone.

Compania este angajata în productia produselor  pentru îngrijirea epidermei, printre produsele sale recunoscute se numara gelul de curatare si hidratare, precum si balsamurile sale, care sunt utilizate cu o popularitate considerabila. Produsul are o cerere uriasa ca urmare a combinatiei benefice a unor astfel de ingrediente precum untul de cacao, menta, lanolina si camfor. Pe baza evaluarilor consumatorilor, Carmex satureaza buzele uscate, blocheaza umiditatea si vindeca buzele crapate si mentine hidratarea optima a epidermei.

Acest brand american, care este cunoscut în întreaga lume, s-a nascut nu într-un laborator, ci într-un aragaz clasic de casa. În primii 20 de ani, ingredientele cosmetice au fost facute manual si turnate în tuburi cu capace galbene.Abia mai târziu productia a fost extinsa la scara industriala.

Balsamul de buze Carmex din SUA a venit initial în tuburi mici. Ele sunt înca vândute astazi, dar vin într-o varietate de forme, inclusiv tuburi .

Carmex este un produs sigur de îngrijire a buzelor pentru întreaga familie.

Cu cât este mai populara marca, cu atât este mai probabil sa cumparati un fals. Vindem doar produse 100% autentice provenite direct de la producator. Aceste produse fac o impresie placuta, fara a dauna sanatatii. În magazinul nostru puteti cumpara produse renumite ale marcii Carmex.