Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Holika Holika

Prețul (mdl)
Categoria
Sampoane
Uleiuri hidrofile
Masti textile
BB cream
Piele combinată/grasă
Spume / geluri pentru curățare
Emulsie/Lotiune pentru fata
Buze
Misturi
Holika Holika

Achizitionarea produselor cosmetice Holika Holika in magazinul online iBeauty.md in Chisinau, Moldova

Holika Holika este un brand celebru care a reusit sa devina o legenda. Brand-ul este unul cu renume in industria produselor cosmetice. Brand-ul a reusit sa lase mult in urma un numar mare al producatorilor americani si europeni. Compania isi imbunatateste constant produsele. Ea produce produse cosmetice foarte populare. Brand-ul este larg reprezentat in magazinul nostru.

Holika Holika este o companie care produce produse cosmetice de inalta calitate si la preturi accesibile. Compania exista de zece ani. In acest timp, ea a devenit una dintre cele mai recunoscute. Brand-ul incurajeaza toate doamnele sa simta magia schimbarilor datorate produselor cosmetice. Acest motto se justifica pe deplin.

Compozitii pentru ingrijire de calitate

Cosmetica coreeana „Holika” contine o cantitate imensa de ingrediente naturale. Lista ingredientelor contine si ingrediente, care s-au prezentat bine, precum si altele noi (de exemplu, apa din izvoarele termale islandeze). Este de remarcat, faptul ca, acestea inscriptii atragatoare, nu sunt doar pentru atragerea clientilor, ci chiar semnifica ceva mai mult. Efectul poate fi observat dupa doar cateva aplicatii. De aceea produsele acestui brand au fost foarte repede apreciate de cosmetologi.

Sortimentul de produse.

In catalog puteti gasi produse de ingrijire a pielii si produse cosmetice. Producatorul ofera produse cosmetice decorative si de ingrijire a pielii. Din categoria produselor de ingrijire fac parte: geluri de curatare pentru corp si fata, seruri anti-imbatranire, spume pentru curatarea si hidratarea pielii, gel si masti pe panza. Gama include si produse cosmetice decorative. Din această categorie fac parte: concealere, pudre, BB creme, uleiuri si primer-uri.

Merita a fi mentionat si ambalajul produselor. Brand-ul a reusit sa gaseasca mijlocul de aur intre executarea superba a produselor si minimalismul acestora.

Cosmetice coreene decorative ale marcii sunt incredibil de populare. Fondurile de ten se aplica foarte bine pe ten. Ele uniformizeaza bine nuanta pielii, ajuta la ingustarea porilor si sunt rezistente toata ziua.

Diverse produse de ingrijire fac posibila alegerea produselor cosmetice optime, tinand cont de anumite caracteristici. Acestea includ produse anti-imbatranire, creme hidratante, produse pentru pielea problematica si seruri. Acum poti fi la moda si unic in acelasi timp.