Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Despre noi

Orice vis poate fi realizat, e nevoie doar de multă muncă și străduință, iar acum, TU, ești în visul nostru și te ajutăm să îl realizezi pe al tău.

Suntem aici, suntem iBeauty și ne dorim nespus ca visul tău de a avea tenul asemeni unei păpuși din porțelan să devină realitate.

Te invităm în lumea noastră, pentru a te convinge că acest vis poate deveni realitate chiar acum, datorită produselor de îngrijire coreene.

Ești cea care ne-a inspirat în crearea acestui concept nou pentru noi, doar cosmetică de îngrijire coreeană autentică și originală, doar produse deja testate, doar ingrediente naturale și toate doar din dragoste pentru tine.

Producătorii coreeni de top din lume au avut încrederea de a ne lăsa să-i reprezentăm pe piața din Republica Moldova. Am reușit să le inspirăm încredere unor astfel de producători precum: SKIN1004, iUNIK, Missha, L`ador, Estethic House, Some by mi, Petitfee, Masil, Derma:B, TIAM, și încă multe altele. Urmează să aducem și mai multe brand-uri coreene, care merită toată atenția ta.

iBeauty este despre simplitate, puritate și calitate, acestea fiind reflectate și prin nuanțele selectate, nuanțe ce inspiră siguranță în calitatea produselor coreene prezentate.

Suntem 100% transparenți și sinceri cu tine, de aceea, îți oferim tot ce e mai bun din îngrijirea coreeană și la preț avantajos. Suntem cei care am câștigat în toate: brand-uri coreene de top, produse de îngrijire coreeană de o calitate înaltă și cei mai deosebiți consultanți, care se dedică totalmente selectării unei rutine perfecte, pentru ca tenul tău să fie exact așa cum ți l-ai imaginat, radiant și să te facă specială.

Am reușit să combinăm perfect dragostea pentru cosmetica coreeană și dragostea pentru oameni, astfel a apărut ceea ce unește în sine totul – iBeauty.

Pielea ta poate fi ideală, vino la iBeauty pentru a te convinge.