Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon

Cosmetica coreeana Beauty of Joseon - cumpara in Chisinau, Moldova in magazinul online iBeauty.md

Beauty of Joseon este un brand de îngrijire a pielii inspirata de dinastia Joseon (Coreea secolelor XIV-XIX).

Beauty of Joseon se bazeaza pe retete traditionale coreene de frumusete. Fetele de atunci foloseau ingrediente din ierburi medicinale, medicina traditionala orientala, in ingrijirea pielii.

Cea mai pretioasa bijuterie a unei fete este frumusetea ei naturala , pielea sanatoasa si stralucitoare. Doamnele   din Coreea cunosc valoarea frumusetii lor si au folosit o varietate de ingrediente care au combinat cele mai eficiente daruri naturale - ginseng, orhidee, ridiche, orez si dovleac. Acest lucru le-a permis sa ramâna sanatoase si atractive ani de zile, de parca ar fi oprit timpul.

Filosofia brandului celebreaza frumusetea si sanatatea naturala, cel mai înalt grad al naturii, care este mai atractiva decât bijuteriile pretioase.

Beauty of Joseon este o gama cosmetica coreeana creata dupa formulele descrise în jurnalul de întelepciune al vechiului clan coreean Gyuja Cheongmyo. Tehnologiile moderne au facut posibila intensificarea efectului ingredientelor naturale.

De atunci, stiinta a facut pasi mari, iar Beauty of Joseon foloseste atât ingrediente traditionale, cât si moderne pentru a satisface nevoile de îngrijire a pielii chiar si ale celor mai pretentiosi clienti.