Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Iunik

Prețul (mdl)
Categoria
Lichidare de stoc
Uleiuri hidrofile
Creme împotriva petelor pigmentare
Creme pentru ten sensibil
Creme pentru tenul uscat
Creme pentru ten normal
Masti hidratante
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Serumuri / Ampule
Creme pentru zona ochilor
Protecție solară
Seturi cadou
Sortare după preț: implicit mare mic
Iunik

Achizitionarea produselor cosmetice sud-coreene Iunik in magazinul online iBeauty.md din Chisinau, Moldova

Acest brand a aparut recent, in 2012. Compania a devenit populara aproape imediat. Si toate acestea, datorita unei abordari speciale a dezvoltarii de produse pentru piele. Motto-ul companiei este ca pielea va fi capabila sa recunoasca ingredientele naturale. Acesta este principiul de baza. Producatorul foloseste numai substante sigure, eficiente si neaparat utile.

Produsele nu contin parabeni, aditivi de origine artificiala, precum si coloranti periculosi. Firma respecta cu strictete etica. Produsele nu se testeaza pe animale. De aceea, printre cumparatori se numara un numar mare de cei care au grija de natura.

Sortimentul de produse

Cele mai populare categorii de produse:

  • Extractul arborelui de ceai. Formulele produselor sunt bazate pe extractul de arbore de ceai. Acest ingredient are capacitatea de a dezinfecta si calma pielea, restabileste pH-ul si lupta impotriva imperfectiunilor.
  • Propolis. Linia este creata pe baza de extract de propolis. Potrivit pentru cei care doresc să ofere pielii subtante nutritive potrivite si ameliorarea inflamatiei.
  • Beta Glucan. Contine beta glucan, ingredientul care hidrateaza, face pielea elastica, ii intareste bariera protectoare.
  • Trandafir Galactomyces. Produsele sunt create pe baza galactomizei. Acestea sunt ciuperci de drojdie, care uniformizeaza relieful si tonusul pielii, o hidrateaza bine si ofera rezistenta la factorii externi.
  • Centella. Linia se bazeaza pe centella asiatica. Ceea ce reprezinta o adevarata perla a ingrijirii de calitate. Se descurca bine cu inflamatia si roseata si hidrateaza pielea.

Oricine isi poate gasi produsul potrivit.

Puteti cumpara toata gama de produse cosmetice coreene de ingrijire pe site-ul nostru. Facem livrare in toata tara. Doar selectati produsele potrivite. Iunik este o alegere excelenta pentru cei care cauta ingrijire speciala si rezultate impresionante.