Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Iunik, Propolis Vitamin Sleeping Mask, 60 ml

Disponibil Iunik
335 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

iUnik Propolis Vitamin Sleeping Mask - mască de noapte cu vitamine și propolis. Hrănește și hidratează activ pielea, combate uscăciunea și descuamarea, îmbunătățește tonusul și tenul. Masca de noapte pentru față cu propolis și cătină de mare hidratează și hrănește eficient pielea. Are un puternic efect antioxidant, încetinește îmbătrânirea prematură. Are proprietăți antibacteriene, regeneratoare și calmante. Curăță, uniformizează tonul, conferă strălucire, previne apariția pigmentării. Uniformizează microrelieful pielii, îmbunătățește funcțiile de apărare a pielii. Masca este recomandată pentru pielea uscată, ternă și obosită.

Principale ingrediente active:

  • Extractul de propolis (16%) conține aproape toate vitaminele și nutrienții. Are proprietăți antivirale, antifungice și antibacteriene. Propolisul oferă o reducere a ridurilor faciale și netezește pielea. Propolisul este excelent pentru pielea sensibilă, ajută la reducerea roșeaței și accelerează vindecarea inflamațiilor pielii.
  • Extractul de cătină (8%) este bogat în vitaminele E și C, antioxidanți naturali puternici, și bogat în carotenoizi (provitamina A).
  • Centella asiatica (5%) are o puternică valoare regeneratoare. Conține un antioxidant puternic, luptă împotriva îmbătrânirii și a foto-îmbătrânirii. Reduce activitatea bacteriilor patogene și vindecă epiderma, combate cicatricile și post-acneea. Netezește ridurile, ameliorează uscăciunea și descuamarea. Îmbunătățește circulația, luminează tenul și îmbunătățește tenul.

Beneficii:

  • hidratează și hrănește eficient pielea
  • Are un puternic efect antioxidant
  • Inviorează și luminează tenul
  • Reduce roșeața

 

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea curată după toate etapele îngrijirii de seară, întindeți uniform cu mișcări ușoare de masaj. Clătiți dimineața cu apă călduță.

Produse noi