Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Missha

Prețul (mdl)
Categoria
Piele uscată
Baza de machiaj
Uleiuri hidrofile
Creme pentru ten sensibil
Masti textile
Fond de ten
BB cream
Piele combinată/grasă
Ochi
Buze
Spume / geluri pentru curățare
Coushoane
Serumuri / Ampule
Hidratare corp
Emulsie/Lotiune pentru fata
Sortare după preț: implicit mare mic
Missha

Procurarea cosmeticii coreene Missha in magazinul online iBeauty.md in Moldova, Chisinau

Popularul brand de origine sud-coreeana Missha produce o varietate de produse cosmetice coreene pentru femei si barbati. Gigantul concern Able C&C a fondat aceasta marca in anii 2000. De-a lungul anilor de activitate, din intreprinderea mica a crescut o companie international cu recunoastere globala.

Pozitia filosofica a acesui brand subliniaza necesitatea de a folosi cosmetice calitativa, care nu dauneaza sanatatii oamenilor. Pentru acest brand pe primul loc este continutul, nu ambalajul.

Datele existente confirma segementul de consumatori tinta. Ca exemplu: in 2002 vinzarile de produse au fost realizate doar prin un magazin online, iar dupa 10 ani numarul a cresut pina la 330 de site-uri folosite in acest scop, ceea ce indica cresterea popularitatii companiei.

In asortimentul brandului la momentul actual sunt:

Produsele au o influenta pozitiva asupra starii parului, a pielii si a corpului. Ele sunt hipoalergenice si ecologice, realizate din materii prime de origine naturala, potrivite caracteristicilor existente ale diferitor tipuri de piele. Inainte de a iesi pe piata, produsele sunt testate de experti cu staj.

In unele linii prezentate este folosita formula unica care contine ingredientul Neo White LP, care blocheaza aparitia pigmentarii si tine sub control producerea de melanina. De asemenea, brandul introduce diverse ingrediente destul de progresive in compozitia produselor cosmetice coreene.

Pozitia de liber a brandului Missha este datorita produselor cosmetice accesibile pentru diferite categorii de consumatori, chiar si in ciuda capacitatii de fabricatie ridicata si a calitatii excelente. Fiecare comparator poate gasi produsul potrivit tipului sau de piele.

Recenzii la cosmetica coreeana Missha

Renata D.: «BB Missha «M Perfect Cover BB Cream SPF42» - este minunat! Am folosit diferite fonduri de ten de la marci europene si de lux si de pe piata larga, niciuna dintre ele nu mi se potriveste la fel de perfect ca acea de la Missha. Crema BB imi ascude perfect rozaceea si pigmentarea puternica, are acoperire uniforma si nu usuca pielea. Am decis sa incep cu 20 ml, dar o luna mai tirziu am procurat versiunea mare in rezerva. Fetelor, reomand sa-l folositi, nu vreti regreta!

Alisa L.: Iubesc crema Missha, aqua SPF! Am cautat foarte mult timp o crema-gel pentru hidratarea tenului mixt, cu SPF astfel incit sa nu ingreuneze, sa nu lase stralucire grasa si sa nu dilate porii. Crema Missha a fost o descoperire magica! Recent, pe linga aceasta crema, am procurat o masca de noapte cu complex din plante din aceeasi linie. Sunt multumita si de ea.