Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Eyenlip

Prețul (mdl)
Categoria
Uleiuri hidrofile
Lichidare de stoc
Creme pentru ten normal
Creme pentru tenul uscat
Masti hidratante
Masti textile
Creme pentru ten gras
BB cream
Spume / geluri pentru curățare
Coushoane
Tonere
Creme pentru zona ochilor
Patchuri pentru ochi
Protecție solară
Sortare după preț: implicit mare mic
Eyenlip

Cosmetica coreeana Eyenlip cumparati în Chisinau cu livrare în toata Moldova !

Brandul ofera o gama larga de produse cosmetice coreene de înfrumusetare care contin doar ingrediente naturale. De asemenea, nu contin substante chimice care va pot dauna sanatatii. Producatorul încearca sa foloseasca cât mai putine ingrediente artificiale pentru a obtine tinerete si frumusete într-un mod natural. Aceasta înseamna ca alergiile si inflamatiile vor fi de domeniul trecutului. Puteti alege si achizitiona urmatoarele produse Eyenlip din magazinul online de cosmetice HolySkin

Mastile si plasturii sunt deosebit de populare. Ele restaureaza rapid pielea, îi mentin sanatatea, uniformizeaza nuanta pielii si o întineresc. Reduce secretia de sebum, previne aparitia elementelor inflamatorii. Plasturii activeaza circulatia sângelui, reduc umflarea si previn îmbatrânirea prematura a pielii.

Eyenlip Recenzie:

Un brand cosmetic dezvoltat pe baza unei formule speciale care promoveaza regenerarea pielii si conservarea tineretii. Fiecare produs este formulat folosind medicina orientala traditionala si tehnologie moderna pentru a crea produse de îngrijire a pielii extrem de eficiente.

Majoritatea produselor contin ulei de somon de calitate terapeutica. Potrivit recenziilor Eyenlip, netezeste ridurile, activeaza procesele de regenerare, stimuleaza cresterea de noi celule si întinereste pielea. Compania ofera produse de înalta calitate pentru femei. Toate aceste produse au fost testate pe larg pentru a le asigura calitatea, eficacitatea si valoarea.