Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Cerave

Prețul (mdl)
Categoria
Piele uscată
Uleiuri hidrofile
Creme pentru tenul uscat
Spume / geluri pentru curățare
Serumuri / Ampule
Emulsie/Lotiune pentru fata
Creme pentru zona ochilor
Protecție solară
Sortare după preț: implicit mare mic
Cerave

Produsele cosmetice CeraVe  în Chisinau, Moldova

Magazinul online IBeauty.md ofera procurarea produselor cosmetice CeraVe în asortiment variat, în orasul Chisinau, Moldova. Produsele cosmetice americane sunt furnizate Moldovei direct de la producator. Puteti comanda produse CeraVe de la noi la un pret avantajos, cu livrare rapida si o garantie de calitate.
Descrierea brandului CeraVe  :
Brandul american CeraVe este una dintre cele mai populare din SUA si Europa. Produsele sunt realizate pe baza de ingrediente naturale conform unei formule unice, cu includerea ceramidelor si utilizind tehnologia MVE. Utilizarea ceramidelor in cosmetice, creeaza o bariera de protectie pe piele, care la rindul sau previne pierderea umezelii si uscaciunea ei. Tehnologia patentata MVE ofera un efect de lunga durata, cu o eliberare treptata a elementelor active din compozitie.
Sunt mai multe game de produse cosmetice CeraVe:

  • ​Îngrijirea feței. Permite îngrijirea complexa, refacerea si întarirea barierei naturale, hranirea pielii cu vitamine si microelemente
  • Îngrijirea corpului. Gama include produse pentru îngrijirea pielii corpului, mâinilor si picioarelor. Hidrateaza si hraneste pielea, reface bariera epidermica.

Produsele sunt potrivite pentru pielea normala, grasa, uscata. Produs în conformitate cu cerintele standardelor internationale, cu control si certificare de calitate obligatorii. Toate produsele cosmetice CeraVe sunt prezentate în catalogul electronic. O descriere detaliata este postata pentru toate pozitiile, sunt indicate compozitiile si caracteristicile produselor, costul, fotografiile, recenziile clientilor.
 

Cumparati produse marca CeraVe în Chisinau, Moldova
 

Puteti alege si cumpara produse cosmetice CeraVe în magazinul online IBeauty.md. Plasati o comanda dvs. sau contactati managerii nostri prin telefon +37360041104. Expertii va vor oferi sfaturi si va vor ajuta sa alegeti cele mai bune optiuni, sa plasati comanda. Sunt disponibile orice forme de plata (carduri bancare, sisteme electronice, numerar). Livrarea rapida este asigurata în Chisinau, precum si în orice localitate din Moldova.