Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

SCINIC

SCINIC

Procurarea cosmeticii coreene Scinic in internet-magazinul iBeauty.md in Chisinau, Moldova

Marca Scinic este populara in tara sa de mai bine de 14 ani si astazi este recunoscuta si in Moldova. Compania a obtinut multe victorii in competintiile pentru titlul de “Produsul anului” si este specilizata in lansarea produselor de succes cu un numar mare de recenzii pozitive.

Cosmetica Scinic – cea mai buna alegere

Astazi, cumparatorii pot alege din urmatoarele linii de produse:

  1. Science (Stiinta) – La baza produselor cosmetice coreene se afla cunostintele stiintifice extinse, precum si tehnologiile avansate care sporesc eficacitatea.
  2. Natural (De origine naturala) – Produsele contin concentratie mare de extracte organice benefice cu efect pronuntat. Ele nu contin substante novice care ar provoca iritatie.
  3. Clinic (Clinic) – Dezvoltatrea produselor cosmetice se realizeaza sub supravegherea stricta a dermatologilor cu experienta, ceea ce asigura o siguranta ridicata.

Recenzii cosmeticii coreene Scinic

Victoria I.: “La sfatul consultantului am achizitionat serul multifunciona Scinic’s Snail All In One Ampoule cu mucina de melc. De la inceput nu prea credeam in recenziile bune, dar acum eu insumi o laud foarte mult! Hidrateaza perfect pielea, elimina rapid ridurile mici si chiar reduce aspectul rozaceei. In general, cu acest ser, pielea arata mai sanatoasa si mai tinara! Vara acest ser inlocuieste si crema pentru mine!”.

Xenia S.: ”Scinic Super Aqua EX Jelly Cream este acum crema mea preferata. Chiar din prima aplicare a eliminate toate decojirile. Dupa o saptamina de folosire am observant ca deshidratarea a disparut cu care luptam fara succes atita timp fara success. Crema este usoara, nu supraincarca pielea, este destul de economa. O recomand tuturor! ”.