Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Etude House

Prețul (mdl)
Categoria
Uleiuri hidrofile
Masti textile
Masti locale pentru acnee
Ochi
Spume / geluri pentru curățare
Pudra
Accesorii pentru față
Enzime
Sortare după preț: implicit mare mic
Etude House

Cosmetica coreeana Etude House - cumparati în Chisinau, Moldova în magazinul online iBeauty.md

Dintre diversele branduri coreene se remarca Etude House. Echipa a fost fondata în 1985 si astazi este considerata principala dintre cele mai mari companii de pe piata cosmetica. Brandul are propriile culori - alb si roz pal. Motto-ul echipei îsi exprima filozofia, iar echipa Etude House considera ca cheia succesului consta în împlinirea visului fetelor din întreaga lume - combinatia dintre frumusete si eficienta.

Etude House a primit numeroase premii pentru contributiile sale la economia nationala, cele mai bune ambalaje si multe altele. Din 2010, compania este membra a Wildlife Fund, care garanteaza salvarea speciilor de animale pe cale de disparitie. La fiecare sase luni, Etude House lanseaza un numar limitat de produse împodobite cu personaje originale. Ambalajul este realizat în întregime din materiale reciclabile si ecologice.

Descriere Etude House:

Cosmetica de la Etude House se aplica în doar câteva miscari. De aceea femeile lasa feedback pozitiv despre Etude House. Sunt folosite doar ingrediente naturale pentru a crea o baza buna pentru piele.

Etude House ofera o gama  cosmetica pentru doamnele tinere si active care doresc sa arate tinere si stilate în orice situatie. Acest brand este ideal pentru cei care apreciaza calitatea si confortul. O parte importanta a marcii este ambalajul sau neobisnuit. Fiecare borcan are un logo original inspirat de ideea visului unei fete magice.

  • Steaua  este un simbol al eroinei pline de farmec.
  • Viata simbolizeaza un vis.
  • Inima simbolizeaza puritatea si bunatatea.

Cumpara Etude House

Produsele brandului includ o linie cosmetica decorativa pentru ochi, buze si un ten perfect.Etude  House ajuta la crearea unui aspect impecabil. Când vine vorba de îngrijirea pielii, exista o gama larga de creme, seruri, masti, lotiuni si multe altele.

Toate produsele cosmetice coreene  sunt testate de dermatologi profesionisti si contin numai ingrediente naturale, unice. În plus, produsele sunt concepute pentru diferite grupe de vârsta. Aceste produse au o actiune directionata de a proteja împotriva razelor solare si de a pastra tineretea si frumusetea. Produsele Etude House pot fi achizitionate la preturi reduse de la magazinul de cosmetice coreeane iBeauty, unde expertii nostri va vor raspunde la toate întrebarile si va vor ajuta sa alegeti produsul potrivit.