Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Plasture de curățare pentru bărbie, Etude House, Black Charcoal Chin Patch, 0,6ml

Indisponibil Etude House
19 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Plasturi pentru bărbie contra punctelor negre cu cărbune negru. „Punctele negre” (și din punct de vedere științific comedoanele) apar din cauza înfundării canalelor glandelor sebacee. Pe vârfurile acestor dopuri se acumulează murdărie, reziduri de machiaj și celule epidermice moarte, toate acestea se oxidează și devin negre (sau maro închis). Aceste puncte negre nu sunt doar un inconvenient estetic, ci sunt și un teren ideal pentru bacterii, ceea ce duce la apariția acneei.

Pentru a combate punctele negre, există diverse mijloace. Deci, de exemplu, plasturii speciali pentru nas sunt foarte populare. Etude House prezintă plasturi cu formă specială, care sunt ideale pentru curățarea zonei bărbiei.

Plasturii conțin pudra de cărbune, care are un efect îmbunatațit de curățare și antibacterian: curață în profunzime porii de impuritați, îndepartează celulele moarte, excesul de sebum, amoniacul, formaldehida, toluenul și praful. Curațarea regulată a porilor pielii duce la îngustarea treptata a acestora, la reînfundarea lor și la prevenirea apariției inflamației.

Mod de aplicare: Aplicați un plasture pe pielea curațată și umezită a bărbiei și lăsați timp de 10-15 minute, apoi îndepărtați-l și ștergeți pielea de impuritățile, care ramân la suprafața cu un disc de bumbac.

Ingrediente: Water, silica, dimethicone, iron oxides, titanium dioxide, charcoal powder, pumice, polysorbate 60, sorbitan sesquioleate, dipotassium glycyrrhizate hamamelis virginiana(wtch hazel) leaf extract, aloe barbadensis leaf extract, tocopheryl acetate fragrance.

Produse noi