Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Elizavecca

Elizavecca

Cosmetica coreeana Elizavecca - cumparati în Chisinau, Moldova în magazinul online iBeauty.md

Elizavecca este un brand coreean de frumusete pentru femei si fete carora le pasa de pielea lor. Elizavecca se distinge prin compozitie cosmetica inovatoare, eficacitate, aroma placuta si ambalaj atractiv. Pe lânga cosmetice faciale, masti, produse de îngrijire a corpului si a parului, brandul coreean Elizavecca ofera o gama speciala pentru îngrijirea tenului problematic si tern. Gama de  produse cosmetice de la brandul coreean Elizavecca  poate fi achizitionata la cele mai mici preturi din magazinul online iBeauty.md.

Produse cosmetice coreene Elizavecca este lider pe piata coreeana de peste 20 de ani. Linia extinsa de produse Elizavecca se distinge prin parfum excelent, longevitate excelenta si ambalare convenabila.

Frumusetea vine din alegerea corecta!

Cosmetica coreeana Elizavecca  includ seruri, masti si creme Witch Piggy, Milky Piggy, Green Piggy, Hellpore si Deep Power Ringer Mask Pack!

Beneficiile Elizavecca:

  • Compozitie inovatoare.

Brandul a fost primul care a folosit o crema din piele de porc. Acest ingredient ofera un efect uimitor de întinerire si revigorare înca de la începutul utilizarii.

Patrund adânc în piele, hranind-o si hidratând-o. Stabilizeaza activitatea glandelor sebacee, restabileste echilibrul natural al microflorei pielii, ofera un efect de uscare, hidratare si protectie.

  • Aroma placuta. Cand inhalezi aroma lotiunilor si a spumei te teleportezi intr-un salon de infrumusetare.
  • Ambalaj practic. Cremele si mastile economice si usor de utilizat sunt recomandate celor care apreciaza comoditatea.