Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Serum- Elizavecca, CF-Nest 97% B-Jo Serum

Indisponibil Elizavecca
-9.5%
171 mdl 189 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Este greu de imaginat, că cuiburile de rândunică nu sunt doar case pentru păsări mici. În Asia de Sud-Est, aceste piese de arhitectură sunt o delicatesă scumpă și sunt folosite și în cosmetică.

Spre deosebire de rândunelele rusești, care construiesc cuiburi din crenguțe și argilă, rândunelele din Asia folosesc alge, icre și chiar peștișori mici și le „cimentează” toate acestea cu saliva lor. Datorită acestei compoziții, cuibul rândunicii este un complex de fructe de mare cu un conținut ridicat de diferite microelemente.

Combinarea tuturor componentelor, care alcătuiesc cuibul rândunicii are un efect surprinzător de puternic asupra corpului uman, crește imunitatea, îmbunătățește funcțiile de protecție și are un efect de întinerire.

Ca parte a serului, extractul cuibului de rândunică îmbunătățește starea generală a pielii: are un efect hidratant și hrănitor profund, înmoaie și reîmprospătează pielea, îi crește fermitatea și elasticitatea, modelează ovalul feței, are un efect de lifting, îmbunătățește tenul, îi conferă o strălucire naturală.

Serul conține, de asemenea, o altă componentă puternică anti-îmbătrânire – EGF(factor de creștere epidermică). Factorul de creștere epidermică, care încetinește procesul de îmbătrânire a pielii: favorizează regenerarea rapidă a celulelor epidermice, permite reproducerea celulelor tinere, protejează pielea de deteriorări și iritații, îmbunătățește culoarea și textura acesteia.

Serul de cuib de rândunică este o oportunitate de a întoarce timpul înapoi și de a reda tinerețea și prospețimea pielii.

 Mod de aplicare: 

Aplicați 2-3 picături pe pielea curățată și tonifiată și distribuiți uniform. Recomandat să utilizați ca curs.

Ingrediente: Swiftlet Nest Extract, Niacinamide, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Adenosine, Allantoin, Carbomer, Arginine, Fragrance.

Produse noi