Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul

Procurarea cosmetcii Pyunkang Yul in online-magazinul iBeauty.md in Chisinau, Moldova

Tanarul brand Pyunkang Yul a fost introdus pe piata coreeana dupa multi ani de cercetari dermatologice la Seul, de catre Dr. Seo Hyo Seok. Astazi, compania creaza si produce cosmetice inovatoare, unde sunt folosite tehnologii moderne si medicina orientala.

Pacientii au inceput sa se plinga fondatorului marcii despre pielea deteriorata si reactii alergice in urma utilizarii produselor cosmetice. Ca urmare a fost create prima linie de produce socmetice hipoalergenice esentiale, care se protrivesc chiar si tenului cu hipersensibilitate. Brandul prezentat treptat a devenit popular si pe plan international.

Cosmetica Pyunkang Yul

In sortimentul brandului sunt numai produse hipoalergenice de inalta calitate, alese pentru rezolvarea problemelor diverse cu pielea. Sunt create linii diverse pentru combaterea cu success a petelor vizibie de virsta, pentru hidratare si pentru vindecarea rapida a microleziunior.

Produse:

  • Diverse produse cu protectie solara;
  • Tonere si spume special pentru folosirea zilnica;
  • Masti pentru ingrijirea efectiva;
  • Serumuri in asortiment;
  • Diferite creme si uleiuri.

Produse cosmetice coreene de marca Pyukang Yul este o combinatie de inovatii unice, dezvoltari perfecte in cosmetology si preturi rezonabile oferite in magazinul nostru online.