Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Dr.Althea

Dr.Althea

Cosmetica coreeana Dr.Althea - cumparati în Chisinau, Moldova în magazinul online iBeauty.md

Fondata în Coreea de Sud în 2014, Dr Althea, un producator de produse cosmetice de lux de înalta calitate, a devenit rapid popular în întreaga lume. În acest scurt timp, ea a primit numeroase premii prestigioase si certificate de calitate.

Cosmetica coreana Dr Althea este  realizata din ingrediente naturale dezvoltate chiar de companie. Misiunea brandului este de a descoperi produse naturale de încredere si eficiente si de a crea produse si cosmetice de calitate pentru pielea fiecarei persoane.

Produsele Dr Althea sunt întotdeauna disponibile la magazinul de cosmetice multibrand iBeauty

Produsele cosmetice coreene ale companiei sunt hipoalergenice, contin multe ingrediente naturale si au o eficacitate excelenta. Consultantii cu înalta calificare va vor ajuta sa alegeti cele mai bune produse.

Descriere Dr. Althea

Cosmeticele brandului sunt recunoscute de consumatorii din întreaga lume datorita performantelor ridicate. Iata câteva beneficii  ale produselor Dr Althea care vorbesc despre eficienta acestei cosmetice.

  • Hidratare
  • Întinerire
  • Nutritie
  • Recuperare
  • Protectie
  • Ten îmbunatatit

Combinam sensibilitatea noastra estetica unica cu formulari inovatoare pentru a crea cele mai pure si mai bune produse. Produsele de frumusete ale marcii îsi demonstreaza beneficiile din momentul în care începeti sa le utilizati.

Misiunea brandului este de a descoperi ingrediente naturale sigure si eficiente si de a crea produse de înalta calitate.

Produsele cosmetice ale marcii sunt recunoscute de consumatorii din întreaga lume pentru eficacitatea lor ridicata.sunt folosite formulari eficiente si de înalta calitate, inclusiv ierburi, fructe, extracte din plante, acid hialuronic, scualena, azulena si aminoacizi.

Brandul are planuri ambitioase de a deveni un maestru recunoscut la nivel global al frumusetii coreene si o autoritate de top în domeniul îngrijirii pielii cu probleme.