Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Toner pentru față Elizavecca, Hell-Pore Clean Up Aha Fruit, 200ml

Disponibil Elizavecca
200 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Toner pentru față Elizavecca Hell Pore Clean Up AHA Fruit Toner conține extract de fructe, atât BHA cât și AHA curăță, exfoliază și hidratează pielea.Datorită acestui toner pielea este reîmprospătată și întinerită, ca urmare a îmbunătățirii procesului de reînnoire a celulelor pielii.

Elizavecca Hell Pore Clean Up AHA Fruit Toner conține următoarele ingrediente naturale:

  • Acizii AHA din fructe – stimulează sinteza colagenului, ameliorează inflamația și asigură hidratarea profundă a pielii.
  • Acid salicilic – elimină acneea și comedoanele, ameliorează uscăciunea, luptă eficient împotriva inflamației.
  • Uleiul de semințe de struguri – previne distrugerea celulelor,vindecă, restabilește elasticitatea, netezește ridurile mimice.
  • Uleiul de macadamie – hidratează pielea, normalizează circulația sângelui, accelerează metabolismul, are un efect antioxidant.
  • Uleiul de măsline – accelerează regenerarea pielii, asigură o nutriție bună.
  • Uleiul de jojoba – are proprietăți anti-inflamatoare și anti-îmbătrânire, elimină schimbările legate de vârstă și protejează împotriva efectelor negative ale radiațiilor ultraviolete.

Dacă utilizați în mod regulat tonerul  Hell-Pore Clean Up Aha de la Elizavecca, pielea va deveni în mod surprinzător foarte moale, perfect netedă și elastică, iar imperfecțiunile vor dispărea.

Mod de utilizare: Aplicați tonerul dimineața și seara după spălare pe un tampon cosmetic și curățați tenul, cu mișcări circulare. Asigurați-vă că utilizați produse de protecție solară, deoarece acizii fac pielea mai sensibilă.

Produse noi