Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Balsam pentru buze cu aromă de vișină, Carmex, Daily Care Fresh Cherry Lip Balm, SPF 15 10gr

Disponibil Carmex
-14.5%
71 mdl 83 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Carmex, Daily Care Fresh Cherry Lip Balm, SPF 15 este un balsam clasic de buze cu un miros dulce de vișine, care vă va oferi buzelor o îngrijire blândă și eficienta. De asemenea le va proteja de vint, de uscaciuni, va linisti iritațiile și va oferi o hidratare profundă. Balsamul înmoaie perfect pielea și lasă un luciu usor pe buze.  

Principalele componente ale produsului sunt:

  • Mentol – dă o senzație plăcută de răcoare, reîmprospătează perfect și îmbunătățește starea generala. Camforul – reduce durerea, are efect antiinflamator, elimină uscăciunile și iritațiile.
  • Fenolul – ameliorează mâncărimea și usturimea, vindecă rapid toate rănile și fisurile.
  • Acid salicilic – elimină toate inflamațiile, exfoliază ușor particulele keratinizate, are un efect antibacterian puternic și reînnoiește celulele.  

Mod de utilizare: Aplicați balsamul pe buze înainte de a ieși afară. Poate fi folosit pentru înmuierea și vindecarea buzelor uscate și iritate. Aplicați la necessitate.

Ingrediente active: Butyl methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) 2.5%, ethylhexyl salicylate (octisalate) 3.0%, homosalate 5.0%, octocrylene 4.0%.
Inactive: petrolatum, lanolin, flavor, beeswaz, cetyl esters, theobroma cacao (cocoa) seed butter, camphor, menthol, phenol.      

Produse noi