Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Dr. Jart+, Dermask Intra Jet Wrinkless Solution, Mască faciala, anti-îmbătrânire

Indisponibil Dr.Jart+
-9.5%
57 mdl 63 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Masca termică anti-îmbătrânire cu bio-peptide și colagen are ca scop întinerirea complexă a pielii. Reduce adâncimea ridurilor, întărește ovalul feței. Accelerează procesele de producere a fibrelor de colagen și elastină, întărește turgorul și hidratează.

Baza măștii este impregnată cu un termo-gel special, care începe să se încălzească atunci când interacționează cu căldura pielii. Un astfel de „efect de seră” permite tuturor componentelor mască să pătrundă adânc în piele și să afecteze nu numai stratul superior al epidermei, ci și la nivel celular. Acest gel previne evaporarea componentelor active din piele și crește eficacitatea acestora, păstrează umiditatea în celule și previne deshidratarea pielii.

 Principalele componente active:

  • Complexul de bio-peptide – întinerește, reduce ridurile existente și previne apariția celor noi, hidratează și încetinește procesul de îmbătrânire. Peptidele ajută la întărirea conturului facial, la creșterea tonusului general al pielii, accelerează procesul natural de producere a fibrelor de colagen și elastină în epidermă.
  • Colagen – umple țesutul conjunctiv și restabilește structura moleculară a pielii, crescând elasticitatea și fermitatea acestuia, modelind ovalul feței și netezind ridurile de vârstă.
  • Elastina – îmbunătățește aspectul pielii datorită unui efect de hidratare indelungat, netezește ridurile fine, crește elasticitatea pielii.
  • Adenozina – are un efect de lifting, îmbunătățește producția de colagen, ajută la reducerea numărului de riduri și inhibă procesele de inbatrinire.
  • Uleiul de chiparos – hidratează profund epiderma, menține echilibrul de umiditate, afectează metabolismul celular, calmează pielea sensibilă și iritată. Niveleaza tonul fetei, ajută la netezirea ridurilor și la creșterea elasticității pielii.

Produsele cosmetice peptidice nu sunt recomandate pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de utilizare:Scoateți din ambalaj, îndepărtați folia de protecție și fixați  bine pe fața curățată. Așteptați 20-40 de minute și îndepărtați. Imbibati resturile de esenta cu mișcări de pătrundere moi.

Ingrediente:Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Crispus Powder, PEG-60Hydrogenated Castor Oil, Triethylhexanoin, Allantoin, Hydrolyzed Elastin, Agar, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine,Disodium EDTA, Hydrolyzed Collagen, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Potassium Hydroxide, Glyceryl Polymethacrylate, Propylene Glycol, Palmitoyl Oligopeptide.

Produse noi