Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Toner pentru pielea problematica-ElishaCoy, Tetraforce Toner, 200 ml

Indisponibil ElishaCoy
285 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

ElishaCoy, Tetraforce Toner este un produs excelent pentru tratamentul acneei sau pentru orice tip de erupții cutanate, care va curăța și calma pielea iritată.Tonerul conține extracte naturale de arbore de ceai, extract de frunze de Camellie chinezeasca, extract de centella asiatică și extract de Houttuynia Cordata pentru a calma pielea.

Tonerul se bazează pe extract de arbore de ceai – care calmează pielea și are un efect antiseptic, controlează producția de sebum, ajută în lupta împotriva acneei și a altor imperfecțiuni ale pielii.

  • Extractul de camelie – are proprietăți tonice, hidratante, calmante și antiinflamatoare.
  • Extractul de Centella asiatica – are un efect antiinflamator și de vindecare a rănilor, ajută la restabilirea barierei pielii și la reținerea umidității, reduce sensibilitatea pielii, reduce umflarea,  întăreste  vasele sangvine și reduce rozaceea.
  • Extractul de scoarță de salcie, care conține o cantitate naturală sănătoasă de acid BHA, îndepărtează celulele moarte ale pielii, decupează porii de sebum și ajută la restabilirea ciclului de regenerare.
  • Extractul de Houttuynia cordata – strânge porii, controlează secreția glandelor sebacee.
  • Trehaloza reține umezeala pentru a preveni pierderea de umiditate și pentru a menține pielea hidratată.

Tonerul ușor vâscos poate fi aplicat cu un tampon de bumbac sau îl puteți aplica prin tapare, fără a irita pielea după etapa de curățare.

Mod de utilizare:Tonerul poate fi aplicat cu un tampon de bumbac sau îl puteți aplica prin tapare, fără a irita pielea după etapa de curățare.

Ingrediente:Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-20, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract (100Ppm), Camellia Sinensis Leaf Extract (100Ppm), Centella Asiatica Extract (100Ppm), Houttuynia Cordata Extract (100Ppm), Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin, Trehalose, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Salix Nigra (Willow) Bark Extract

Produse noi