Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Tiam, Snail and Azulene Water Essence, 180 ml

Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile
Tiam
-9.8%
248 mdl 275 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Esența hipoalergenică pentru pielea sensibilă și uscată cu mucină de melc și azulenă hidratează și hrănește perfect, catifelează și uniformizează pielea, calmează rapid pielea iritată, ameliorează iritația, elimină mâncărimea și roșeața. Emulsia restabilește echilibrul hidro-lipidic al pielii și menține un nivel optim de hidratare.Conține un pH redus de 5,5~6,0, care ajută la menținerea unui echilibru acido-bazic normal și întărește bariera naturală de protecție a pielii

Baza formulei, în loc de apa obișnuită, este 87% filtrat de secreție de melc, format din apă și mucină. Mucina de melc, îmbogățită cu glicoproteină (o proteină complexă), are proprietăți unice și este un antioxidant puternic, protejează celulele de distrugere și decolorarea prematură, uniformizează tenul și îndepărtează roșeața și inflamația. Mucina are un efect intens de hidratare, ajută la refacerea și întărirea funcțiilor protectoare ale pielii. Azulene ameliorează rapid și eficient iritațiile pielii, oferă un efect antibacterian suplimentar și, de asemenea, ajută la hidratarea pielii.

Formula produsului este, de asemenea, îmbogățită cu betaină, alantoină și pantenol, care sporesc efectul hidratant, calmant și regenerant al produsului, protejează pielea de deshidratare și deteriorarea de către factorii externi negativi.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de produs cu mișcări de masaj pe pielea feței spălată curat. Utilizați ca toner.Essence poate fi folosită ca mască liniștitoare și hidratantă prin înmuierea tampoanelor de bumbac sau a unei mască cu cearșaf curat cu produsul și aplicând-o pe față timp de 5-10 minute.

Ingrediente: Filtrat de secreție de melc (87%), butilenglicol, glicerină, betaină, alantoină, extract de flori Anthemis Nobilis, beta-glucan, hialuronat de sodiu, ulei de flori de Chamomilla Recutita (Matricaria), dipropilenglicol, Saccharomyces/Viscumleto Album) (M Fermentist/Viscume) Extract, Saccharomyces/​Extract de Ferment de Rădăcină Imperata Cylindrica, Pantenol, Hidroxietilceluloză, Ulei de Ricin Hidrogenat PEG-40, Clorfenezină, 1,2-Hexandiol, Guaiazulen Sufonat de Sodiu (15 ppm), EDTA disodic

Produse noi