Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Set"Pentru Prietena"

Indisponibil
-15.0%
272 mdl 320 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Petitfee B-Glucan Deep Firming Eye Mask sunt patchuri din tesut cu beta-glucan, destinate pielii mature cu efect anti-îmbatrânire, ce maresc fermitatea și elasticitatea, întaresc turgul și plinesc pielea subțire din jurul ochilor. Incetinesc procesul de îmbatranire, netezesc liniile fine de expresie si le reduc profunzimea. Înmoaie și netezesc pielea, mențin un nivel optim de umiditate și ajuta sa faca fața umflaturilor.

JMsolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Mask este o masca din tesatura ultra-subțire  cu acid hialuronic, ce hidrateaza intens, completeaza lipsa de umiditate din celulele epidermei și previne deshidratarea pielii. Elimina uscaciunea, îmbunatateste tenul și accelereaza procesele de reînnoire a pielii. Reface și întareste bariera lipidica, care protejeaza pielea de influențele agresive ale mediului (raze UV, praf, substanțe chimice etc.). Masca are și efect de vindecare, accelereaza regenerarea țesuturilor și ajuta la scaderea inflamației.

Masca ultra-subțire adera strâns la piele și previne evaporarea umezelii. Aceasta baza a mastii va permite sa transferați maximul de componente utile catre celulele pielii și crește gradul de absorbție a acestora.

 

Produse noi