Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Set" Pentru Ea"

Indisponibil
-15.0%
663 mdl 780 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Serul hidratant cu acid hialuronic satureaza în mod activ celulele cu umiditate la toate nivelurile epidermei, elimina rapid deshidratarea, netezeste, reda elasticitate și stralucire naturala pielii. Produsul îmbunatațește capacitatea celulelor de a reține umiditatea și menține un nivel optim de pH pentru o perioada lunga de timp.

Serul patrunde în straturile profunde ale pielii, hidrateaza intens și creeaza o bariera protectoare invizibila, care împiedica evaporarea umezelii. Produsul îmbunatațește funcțiile de protecție ale pielii, regleaza microcirculația și metabolismul, protejeaza împotriva efectelor negative ale mediului extern. Întarește pielea, stimuleaza procesele de reînnoire și regenerare.

WellDerma, Face Lifting Dark Silver Roller – Frumusetea si fermitatea pielii depind în mare masura de îngrijire. Brandul Wellderma a lansat un dispozitiv cu role pentru fata, care va va diversifica îngrijirea zilnica. Masajul regulat asigura normalizarea circulatiei sanguine, o mai buna absorbtie a produselor de îngrijire sub forma de creme, seruri, uleiuri și emulsii, relaxarea muschilor stresati si o îmbunatatire generala a calitatii pielii. Masajul va fi un asistent excelent în lupta împotriva edemelor, poate fi pastrat la frigider pentru a spori efectul de drenaj limfatic. 
 

Produse noi