Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Periuță de dinți cu acoperire antibacteriană Trimay, Haru White Toothbrush

Disponibil Trimay
-9.0%
61 mdl 67 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Periuța de dinți inovatoare Trimay Haru White Toothbrush se caracterizează prin simplitatea exterioară și prin designul său elegant cu suprafețe netede ce nu favorizează dezvoltarea și acumularea de bacterii. Suprafața periei este netedă, dar nu alunecă în mâinile umede.

Forma periuței urmează conturul rândului de dinți pentru a asigura îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene de pe toate suprafețele dinților și gingiilor, inclusiv din zonele greu accesibile. Capul hexagonal de 1,5 ori mai mare asigură o curățare mai temeinică a zonelor exterioare, interioare și de mestecat ale dinților. Mânerul, subțire și ușor, fabricat din plastic de înaltă calitate și sigur, previne presiunea excesivă de periere și asigură un control confortabil, astfel încât nu există riscul de deteriorare a smalțului și a gingiilor.

Periuța are 2900 de peri dublu etajat, extra dens, pentru o acoperire mai mare a suprafeței de periaj. Periile lungi, extrafine, curăță eficient buzunarele bacteriene numite "buzunare parodontale", spații înguste între dinți și gingii, eliminând riscul de traumă. Periile scurte și plate elastice îndepărtează eficient placa de pe suprafața dinților și tartrul.

Beneficiile periuței de dinți Trimay Haru White Toothbrush:

  • nu traumatizează gingiile.
  • redă albul natural al dinților.
  • absența totală a contraindicațiilor.
  • design minimalist care vizează ușurința de utilizare.
  • absoarbe respirația urât mirositoare, deodorizează.

 

Mod de utilizare: Aplicați pasta de dinți pe o periuță uscată. Timp de periaj recomandat: 2-3 minute. După utilizare, clătiți periuța de dinți cu apă. Depozitați-o în poziție verticală, cu partea de lucru orientată în sus. Medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței la fiecare 2-3 luni și de fiecare dată după infecții ale tractului bucal și respirator.

Lungime: 18 cm.
Greutate: 23 g.
 

Produse noi