Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

FarmStay, Visible Difference Acerola Mask, 1 buc

Indisponibil FarmStay
15 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Mască din panza Visible Difference Acerola are un efect activ de lifting și antioxidant, reîmprospătează și hidratează, reduce adâncimea ridurilor, strânge porii. Masca reglează secreția glandelor sebacee și face pielea mată, normalizând echilibrul acesteia.

Acerola (cireașa Barbados) este foarte populară în cosmetologie. Fructele de Acerola conțin provitamină Avitaminele grupei Bacizi valoroși, minerale și o cantitate imensă de vitamina C. Cantitatea sa este de 38 de ori mai mare decât în ​​portocale sau lămâie, ceea ce face ca acerola să fie cel mai bogat fruct din lume în ceea ce privește vitamina C. compoziția acerolei are proprietăți antioxidante puternice, are un efect regenerant, stimulant, hidratant, tonic, vindecător si este utilizat ca o componentă de protecție, care previne inflamația și inhibă, de asemenea, sinteza melaninei.

Mod de aplicare: După curățarea pielii și tonifiere, aplicați masca pe față. Asigurați-vă că se potrivește perfect. Bucurați-vă de 15-20 de minute de odihnă și îndepărtați masca. Cu mișcări blînde,tapați esența ramasă pe piele pînă la absorbția completă.

Ingrediente: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Betaine, Arginine, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Allantoin, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Disodium EDTA, Fragrance.

Produse noi