Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

CP-1, Ginger Purifying Shampoo, 500 ml

Indisponibil Esthetic House CP-1
-9.8%
221 mdl 245 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Șamponul curăță perfect și restabilește pielea scalpului și părul deteriorat. Rădăcina de ghimbir, propolisul și extractul de miere elimină iritația pielii, lăsând o senzație de prospețime și puritate.

Principalele componente:

  • Ghimbirul păstrează sănătatea scalpului prin îngrijirea acestuia, iar aceasta este baza părului sănătos.
  • Extractele de miere, propolis și lăptișor de matcă, bogate în vitamine și minerale, formează un strat hidratant pe păr pentru o strălucire radiantă.
  • Uleiurile vegetale, mierea și ghimbirul protejează scalpul de atacurile chimice , daune și iritații externe.

Mod de aplicare: Pe părul umed, răspândiți o cantitate mică de șampon de la rădăcini până la capete. Masaţi părul și scalpul timp de 2-3 minute. Clătiţi cu apă călduţă. Dacă simţiţi nevoia, repetați procedura din nou.

Ingrediente: Apă, sulfosuccinat de lauret disodic, sulfonat de olefină C14-16 de sodiu, cocamidopropil betaină, clorură de sodiu, olefină hidrogenată (C6-14), polisorbat 20, ulei de rădăcină de Zingiber Officinale (ghimbir) (600 ppm), extract de Zingiber Extract de miere, extract de propolis, extract de lăptișor de matcă, ulei de sâmbure de argania spinosa, ulei de fructe de Olea Europaea (măsline), ulei de semințe de Simmondsia Chinensis (jojoba), polyquaternium-10, piroctonă olamină, metilpropandiol, clorură de laurilpiridiniu, alantoină, EDTA, disodiu Parfum, salicilat de benzil, limonen, cinamal hexil.

Produse noi