Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Șampon cu mentă pentru păr gras , CP-1 Cool Mint Shampoo

Disponibil Esthetic House CP-1
-9.8%
221 mdl 245 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Șamponul cu mentol al brandului coreean Estetic House este ideal pentru scalpul predispus la îngrășare și la mătreață. Acesta ajută la corectarea hipersecreției glandelor sebacee și, prin urmare, la îmbunătățirea stării scalpului. Șamponul curăță calitativ scalpul de orice contaminare a suprafeței și reziduurile acumulate ale produselor de styling. Șamponul răcorește plăcut în timpul spălării, calmează scalpul iritat, ameliorează mâncărimea și previne reapariția acestuia.

  • Extractele din mai multe tipuri de mentă au un efect de tonifiere puternic. Prin stimularea circulației sângelui, menta oferă un flux de nutrienți foliculilor de păr și, prin aceasta, îi întărește enorm. Astfel, menta poate îmbunătăți calitatea creșterii părului și, de asemenea, ajută la reducerea căderii părului și la accelerarea creșterii acestora.
  • Pantenolul nu numai că înmoaie scalpul și îndepărtează descuamarea, dar, de asemenea, menține lungimea netedă și bine îngrijită. Climbazolul combate eficient mătreața și mâncărimea, inhibând activitatea agenților patogeni.

Mod de aplicare: luați cantitatea de șampon necesară în palmă și spumați bine. Aplicați spuma rezultată pe un scalp umed și masați ușor, îndepărtând impuritățile. Apoi clătiți bine cu apă caldă. Potrivit pentru utilizare zilnică.

Produse noi