Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Toner pentru fata Secret Key, Aloe Soothing Moist Toner, Toner cu aloe pentru hidratare și calmare

Indisponibil Secret Key
-40.0%
111 mdl 185 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

 Este un toner ce hidratează și calmează pielea. Conținutul ridicat de suc de aloe vera ajută să pătrundă mai rapid și mai profund în piele decât apa și multe alte produse cosmetice. Aloe vera, datorită proprietăților sale regeneratoare, accelerează reînnoirea celulelor, întărește capilarele, îngustează porii, hidratează profund și intens pielea. Tonerul cu aloe vera calmează eficient pielea care a fost expusă unor factori externi (arsuri solare, abraziuni, alergii, mușcături de insecte, etc.). Extractele de alun de vrăjitoare și mușețel ameliorează roșeața, calmează pielea, au un efect antiseptic.

Beta-glucanul asigură protecție pielii împotriva infecțiilor, toxinelor și expunerii la lumina soarelui, hidratează pielea, deținând o cantitate mare de apă. Tonerul aplicat pe piele îi conferă o senzație plăcută de răcire și prospețime. Absorbit momentan, tonerul umple pielea cu umiditate chiar și în cele mai adânci straturi, elimină senzația de uscaciune și exfoliere. Potrivit pentru orice tip de piele.

Tonerul NU conține parabeni, uleiuri minerale, benzofenonă, produse animale.

Mod de folosire: Ștergeți fața cu un disc de bumbac inmuiat in toner, sau puteți aplica tonerul cu mâinile dvs., cu mișcări ușoare cerculare. De asemenea, tonerul cu aloe vera poate fi folosit ca mască expres dacă înmuiați tampoane de bumbac și aplicați pe zonele cu probleme ale pielii timp de câteva minute.  

Ingrediente: Aloe Barbadensis Leaf Water 96%, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Aloe Oleracea Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Allantoin, Zanthoxylum Pipermintum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 80, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Disodium EDTA, Fragrance.  

Termen de valabilitate:
12.2024

Produse noi