Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Patchuri din bambus ,Petitfee, Pink Vita Brightening Eye Mask

Disponibil Petitfee
-9.9%
302 mdl 335 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Măști multifuncționale pentru zona ochilor ce conferă luminozitate, realizate din fibre de bambus ceea ce permite obținerea celei mai potrivite ajustări acestor pe pielea feței. Într-o singură utilizare măștile nivelează tonul pielii obosite de sub ochi, reîmprospătează și îmbunătățesc imunitatea celulară.  

Compoziția:

  • Extract de trandafir - hidratează activ, înmoaie și hrănește pielea, ajută la îmbunătățirea microcirculației sale, accelerează procesul de resorbție a cicatricilor.
  • Complexul vegetal din extracte de sfeclă, ridichie, varză roșie și ceapă mov - ajută la hidratare și conferă luminozitate, întărește funcțiile de protecție și restabilește strălucirea pielii.

Măștile conferă o luminozitate eficientă zonei ochilor și ajută la eliminarea cearcănilor de sub ochi, la pigmentarea și edemele legate de vârstă, de asemenea îmbunătățesc tonul pielii și calmează iritațiile. Acestea îmbogățesc pielea cu vitamine, energie și vitalitate, previn apariția uscăciunii. Măștile pot fi de asemenea utilizate pentru a elimina ridurile de pe pliurile nazolabiale sau dintre sprîncene.  

Mod de folosire: Scoateți măștile cu o spatulă și aplicați pe pielea curățată din jurul ochilor. Îndepărtați după 15-20 de minute și faceți un masaj ușor cu vârful degetelor.

Ingrediente: B12, Rose Extract, Hyaluronic Acid, Panthenol, Cabbage Extract, Onion Extract, Kohlrabi Extract, Beet Extract, Radish Extract  

Produse noi