Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Cum corect sa alegem cosmetica coreeana?

iBeauty.md

Cosmeticele coreeane au o compozitie perfecta, ingrediente active si proprietati foarte bune. Din momentul ce profesionistii au lucrat la crearea produselor, nu degeaba este numita Capitala Mondiala a Cosmeticii.

Se potrivesc oare produsele coreene pentru pielea din alte tari, deoarece femeile coreene au pielea diferita – raspunsul este da. Puteti procura produse pentru tenul gras, uscat, normal sau mixt. Dupa o utilizarea prelungita, efectul va fi vizibil. Practica arata ca femeilor le place cel mai adesea sa cumpere marci familiare, care deja si-au facut un nume. Al doilea punct este achiziotionarea de produse cosmetice pentru ingrijirea pielii si decorative dupa citirea recenziilor sau videoclipurilor de pe YouTube, iar ultimul lucru este selectia produselor doar din punct de vedere al compozitiei si actiunii in functie de caracteristicile pielii.

Cum sa alegem cosmetica calitativa pentru machiaj?

Pe piata apar diverse marci cosmetice pentru toate necesitatile si, pe baza acesteia au fost create reguli de alegere a produselor cosmetice decorative:

 1. Cumpara produse cosmetice doar in magazinele specializate in care ai incredere. Daca luati, de exemplu, ieftin dintr-un loc nesigur, calitatea nu poate fi garantata – poate fi un produs fals, care va deteriora bariera pielii.
 2. Nu cumparati produse cosmetice fara o descriere a compozitiei acestor produse sau absenta unui logo pe ambalaj.
 3. Produsele contrafacute, ieftine pot deteriora foarte mult pielea, este mai bine sa cumparati produse cosmetice mai scumpe, dar originale si calitative.
 4. Cumparati produse fara dificultati de aplicare, de exemplu – este mai bine sa nu procurati umbre pentru pleoape daca ele sunt batute prea puternic sau cad din ambalaj.

Marca de produse coreene este cu siguranta mai scumpa, dar mai bine sa cumperi ceva cu o calitatea dovedita decit sa suferi mai tirziu de problemele pe care produsele de calitate proasta ti le pot crea. De asemenea, inainte de a procura, ar trebuie sa va familiarizati cu compozitia produsului, apoi puteti gasi aceeasi marca pe internet ca sa cititi recenzii. Este indicat sa folositi produse cosmetice care contin ingrediente naturale, acest lucru va face pielea mai sanatoasa.

Cum sa alegem cosmetica calitativa pentru ingrijire?

Ar trebui sa alegeti produsele cosmetice de ingrijire a pielii in functie de tipul de ten (normal, uscat, mixt sau gras). Exista, de asemenea, mai multe caracteristici din care puteti alege:

 1. Este bine sa folositi diferite produse cosmetice in diferite perioade ale anului;
 2. Dimineata si seara, produsele difera prin aplicare si compozitie;
 3. Este recomandat sa achizitionati toate cosmeticele de ingrijire de la acelasi brand, acest lucru va oferi un efect mai bun;
 4. Cumpara produse cosmetice in functie de virsta;
 5. Aplicati in mod constant produsele;
 6. Trebuie sa tinem cont de simtul proportiei si sa nu aplicati o multime de produse deodata, de exemplu, doua sau trei creme.

Aceste reguli sunt simple si clare, chiar si cosmeticele coreene ar trebui selectate de la aceiasi producatori, doarece diferite produse pot fi incompatibile – pot provoca roseata, iritatie din cauza combinarii brandurilor care nu sunt compatibile intre ele. Magazinele de cosmetica din Moldova au si produse cosmetice care sunt elaborate in Coreea, deoarece aceasta tara isi marcheaza propriile marci si lucreaza pentru exportul in alte tari.

Ce ingrediente cosmetice nu pot fi combinate intre ele:

 • Acizi de fructe si sare de mare;
 • Vitamina C si vitamina A sunt mai bine de folosit separat;
 • Uleiuri hranitoare diferite care incarca pielea;
 • Baza de ulei si geluri usoare.

Este mai bine sa procurati cosmetica testata. De asemenea, pentru activisti pentru depturile animalelor si pentru cei care nu sustin testarea substantelor pe animale, exista o pictograma si este indicat ca cosmetica nu a fost testata pe animale. Marcile coreene mai adauga un numar mare de testere la achizitie, ceea ce permite sa alegeti cel mai bun produs pentru dvs.