Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Vibro - roller pentru masaj facial cu efect de lifting, WellDerma, Face Lifting Vibrating Roller

Disponibil Wellderma
499 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Dispozitiv cu role vibrator pentru lifting facial de la marca coreeana de cosmetice Wellderma este conceput pentru îngrijirea speciala a pielii feței. Are un efect puternic de lifting, combate o serie întreaga de probleme, întinerește, îmbunatațește starea generala a pielii.

Exista multe dispozitive de masaj cu role pentru fața. Prin ce se deosebește dispozitivul vibrator pentru lifting facial de la marca coreeana de cosmetice Wellderma, chiar și de analogii aceleiași companii?

1. Forma comoda - are un mâner mai gros, unde se introduce bateria;

2. Eficienta – mult mai rapid ajuta la reducerea ridurilor, la intinerirea pielii;

3. Vibrație - ofera un efect pozitiv suplimentar pentru a îmbunatați starea generala a pielii;

4. Rotire - rolele aparatului de masaj sunt multifațete și se pot deplasa și ele. Acest lucru ofera o acoperire mai mare chiar și a celor mai inaccesibile zone care pot fi prelucrate la maximum cu un aparat de masaj.

Utilizarea unui dispozitiv cu role pentru masaj facial va permite sa realizați o serie de sarcini simultan:

 • Reda fermitatea și elasticitatea pielii;
 • Reduce lasarea tesuturilor faciale (ptoza);
 • Reduce umflarea;
 • Îndeparteaza culoarea terna, uniformizeaza tonul;
 • Normalizeaza producția de sebum din piele;
 • Contureaza ovalul feței;
 • Subliniaza pomeții;
 • Accelereaza resorbția cicatricilor, petelor stagnante, semnelor post-acneice;
 • Reduceți profunzimea și severitatea ridurilor faciale;
 • Normalizeaza activitatea vaselor de sânge;
 • Îmbunatațește tenul, reda stralucire;
 • Relaxeaza mușchii, ceea ce reduce numarul de riduri.

Dispozitivul de masaj are un strat de înalta calitate din material hipoalergenic - platina. Acest lucru face ca dispozitivul sa fie complet sigur pentru orice tip de piele, inclusiv pentru cea mai sensibila și predispusa la reacții. Se potrivește cu ușurința în palma, nu aluneca, în timp ce dimensiunea compacta a produsului va permite sa luați aparatul de masaj cu dvs. pe drum, într-o calatorie de afaceri, în vizita sau într-o excursie. Forma ergonomica în Y a dispozitivului de masaj cu un mâner curbat va permite sa îl țineți strâns în mâna în timpul utilizarii. Rolele sunt situate la un unghi de 75 de grade fața de mâner și au mai multe margini. Datorita acestui lucru, dispozitivul poate trata toate zonele feței, inclusiv zonele cu probleme, poate ajunge zonele dificile și le poate oferi un masaj complet de înalta calitate cu efect de drenaj limfatic.

Mod de aplicare: Prelucrați suprafața rolelor cu un antiseptic pentru a evita riscul de contact cu pielea bacteriilor patogene. Porniți aparatul de masaj, așteptați sa vibreze. Faceți masaj timp de 8-10 minute. de-a lungul liniilor de masaj ale feței, deplasându-se de la centru la margine și de jos în sus. Nu folositi forta! Masajul se poate face atat pe pielea uscata a fetei cat si cu ajutorul cremei, serului sau uleiului de masaj. Se recomanda masajul in cure de cate 10 proceduri in fiecare zi cu o pauza de 2 saptamani sau o data pe saptamana.

Produse noi