Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Esență pentru pielea problematica Tiam, AC Fighting PHA 12, Purifying Liquid, 80ml

Indisponibil Tiam
417 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

TIAM AC Fighting PHA 12 Purifying Liquid – este o esenta, ce face oarte din gama special conceputa de pentru pielea cu probleme, care va ajuta la combaterea inflamației și acneei, ajutând la eliminarea proceselor inflamatorii de la radacina și la îmbunatațirea pielii.

Un produs pe bază de acid PHA de noua generație, ce ofera un efect de peeling delicat, exfoliând ușor particulele keratinizate, excesul de sebum și alte impuritați de la suprafața dermei, care înfunda porii, având ca rezultat formarea de inflamații și pete negre. De asemenea, va ajuta la refacerea echilibrului de umiditate a pielii și la menținerea unui nivel optim de hidratare. Cu utilizarea regulata, uniformizeaza și îmbunatațește tonul si tonusul pielii, redând stralucire naturala.

Ca component de baza a produsului este PHA-acidul-gluconolactona 12%. Datorita dimensiunii mai mari a moleculei, acesta nu patrunde atat de profund in piele si exfoliaza celulele moarte doar la suprafata, fara a irita pielea.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesara de produs (2-3 apasari de pompa) pe un disc de bumbac sau pe mâna, ștergeți delicat pielea feței. Poate fi folosit înaintea tonerului sau în locul tonerului.

Volum: 80 ml.

Ingrediente: Purified Water, Gluconolactone, Butylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Betaine, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Cellulose

Termen de valabilitate: 05.2024

Produse noi