Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Spuma de curatare The Ordinary, Squalane Cleanser, 150 ml

Disponibil The Ordinary
695 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

The Ordinary, brandul companiei Deciem. Acesta este un brand canadian profesionist, care se bazează pe simplitatea compoziției, precum și pe calitatea ingredientelor în sine. The Ordinary nu își testează produsele pe animale și este complet lipsit de alcool, parabeni, sulfați, uleiuri animale, pigmenți de rășină, formaldehidă, mercur, oxibenzonă, cărbune. Dacă achiziționați ceva din produsele lor, puteți fi sigur de puritatea originii componentelor și de calitatea materiilor prime.

The Ordinary Squalane Cleanser — este un produs cosmetic moale pentru demachierea si curătarea tenului. Formula produsului nu conține componente agresive, prin urmare acționează delicat asupra pielii, nu provoacă iritații sau alte reacții negative. Formula balsamului este îmbogățită cu squalane, care, interacționând cu celelate componente, vă permite să dizolvați rapid impuritățile și produsele cosmetice decorative. Va dura doar câteva minute pentru a vă curăța tenul de machiaj și impurități, pentru a lăsa o senzație de prospețime și confort.
Squalane este o componentă foarte apropiată de piele, nu irită deloc pielea, chiar dacă este aplicată în concentrație de 100%, hidratează, înmoaie și acționează ca un antioxidant. Este potrivit absolut pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cei cu ten sensibil și iritat, precum și pentru pielea predispusă la erupții.

Caracteristicile produsului:

– îndepărtează delicat produsele cosmetice și impuritățile;

– dizolvă produsele cosmetice rezistente;
– nu contine sapun, alcool si siliconi;
– potrivit pentru utilizare zilnica;
– pentru toate tipurile de piele, inclusive celei sensibile;
– curățare eficientă fără riscul de rănire a pielii;
– dizolvă rapid murdăria;
– nu lasă senzatie de piele uscată.

Mod de aplicare:

Aplicați o cantitate moderată de balsam pe palmele uscate.

Masați produsul între palme pentru a-l încălzi, pînă cînd se transformă în ulei.

Masați-vă bine fața uscată, după care clătiți cu apă caldă.

A se utiliza numai conform indicațiilor și pe pielea nedeteriorată.

Ingrediente:
Squalane, Aqua (Water), Covo-Caprylate/Carpate,Glycerin, Sucrose Stearate, Ethycal Macadamiate, Malic Acid, Trocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Sucrose Laurate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate,Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin,Chlorphenesin

Produse noi