Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Plu Pure & Nature Femine Wash,200ml

Disponibil PLU
275 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Plu - este o marca coreeana de produse cosmetice de înalta calitate pentru îngrijirea pielii și a corpului la domiciliu și la salon. Brandul este specializat în producerea de scrub-uri și gommage-uri naturale, organice, ocupând o poziție de lider pe piața coreeana de frumusețe. Brandul a fost fondat în 2003 în Coreea de Sud. Baza filozofiei marcii este de a deveni un adevarat expert în îngrijirea SPA la domiciliu.

Un produs delicat de curatare pentru femei cu aciditate moderata, conceput pentru îngrijirea delicata a zonei intime. Spuma curața delicat, calmeaza zona sensibila, amelioreaza uscaciunea și iritația mucoaselor, protejeaza zona perinatala. Nu usuca pielea și lasa o senzație de confort și prospețime de lunga durata. Potrivit și pentru utilizarea zilnica.

PH echilibrat, hipoalergenic, fara alergeni, fara parfumuri artificiale!

Mod de aplicare:Aplicați spuma pe pielea umeda cu mișcari blânde, apoi clatiți bine cu apa.

Ingrediente:Purified water, cocamidopropyl betaine, glycerin, coco-glucoside, lactobacillus ferment, centella asiatica extract, bergamot leaf extract, patient-free bark extract, persimmon extract, glycine, lysine, sucrose fatty acid ester, citric acid, lactic acid, acetonitrile Tic acid, cypress oil, ethyl nalulol, linalyl acetate, 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol, 2-t-butylcyclohexyl acetate, eucalyptol, phenethyl alcohol, 3-hexenol

Produse noi