Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Plu Perfume Body Mist Fruity Floral

Disponibil PLU
-9.7%
140 mdl 155 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Plu - este o marca coreeana de produse cosmetice de înalta calitate pentru îngrijirea pielii și a corpului la domiciliu și la salon. Brandul este specializat în producerea de scrub-uri și gommage-uri naturale, organice, ocupând o poziție de lider pe piața coreeana de frumusețe. Brandul a fost fondat în 2003 în Coreea de Sud. Baza filozofiei marcii este de a deveni un adevarat expert în îngrijirea SPA la domiciliu.

Mistul de corp parfumat va oferi pielii tale o adevarata placere.El hidrateaza instantaneu pielea, previne uscarea acesteia și lasa în urma un parfum proaspat de flori și fructe de lunga durata.Produsul conține glicerina, un ingredient natural hidratant derivat din palmier.

Glicerina are capacitatea de a atrage și a reține apa. Contribuie la crearea unei bariere de protecție, care împiedica patrunderea prafului și a microorganismelor în straturile superioare ale pielii. Are proprietați emoliente și nu provoaca alergii. Glicerina este, de asemenea, produsa de celulele corpului și este implicata în circulația apei în membranele celulare.

Mistul este disponibil în aromele:

  • Fructat-floral (Fruity Floral)

Mod de utilizare:

  1. Dupa baie pe pielea curata, pulverizați produsul pe corp.
  2. Acest produs este doar pentru corpul dumneavoastra. Nu-l folosi pe fața.
Produse noi