Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Pudra de curatare cu enzime Petitfee, B - glucan Enzyme Powder Wash

Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile
Petitfee
-9.8%
293 mdl 325 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Pudra de curatare cu enzime Petitfee, B - glucan Enzyme Powder Wash este destinat pentru o curățare delicată, dar, în același timp, profundă a pielii de toate tipurile. Pulbere multifuncțională, poate fi folosită ca scrub pentru corp și pentru curățarea profundă a scalpului de celulele moarte. Curățarea pielii are loc în mod natural, fără efecte mecanice agresive, datorită enzimelor naturale ale plantelor.

  • Extractul de papaya și enzima de orez dizolvă legăturile de cheratină între celulele moarte și duce la  exfolierea acestora.
  • Beta-glucanul din compoziția pulberii are un efect de curățare, vindecare, regenerare și protecție: stimulează macrofagele pentru a distruge agenții patogeni, ajută la curățarea pielii de celulele moarte și a dopurilor sebacee, accelerează vindecarea rănilor, acneei și a altor leziuni ale pielii, prevenind în același timp apariția post-acneei.
  •  Datorită antioxidanților reduce la minimum efectul dăunător al radiațiilor ultraviolete și previne formarea de celule tumorale la nivelul pielii. Pulberea conține, de asemenea, extract de drojdie, care activează funcțiile vitale ale celulelor, normalizează circulația sângelui și metabolismul, îmbunătățește nutriția tuturor straturilor pielii, ajută să facă față acneei, iritației și exfolierii. Are un efect hidratant, împrospătează și îmbunătățește tenul.

Mod de utilizare: Se toarnă puțină pulbere pe palmă, se umezește cu apă și se bate în spumă. Aplicați-l pe față cu mișcări circulare, apoi clătiți ambundent cu apă. Pentru o curățare și exfoliere mai profundă a celulelor moarte, puteți face o mască amestecând 3 g. de pulbere cu puțină apă ,transformînd-o în spumă. Aplicați spuma dată pe față, evitând zona din jurul ochilor, clătiți cu apă după 5-10 minute

Ingrediente: Corn Starch, Sodium Cocoyl Isethionate. Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Palmitate, Sodium Lauroyl Aspartate, Diglycerine, Titanium Dioxide, Allantoin, Maltodextrin, Papin, Beta-Glucan (100ppm), Aspergillus/Rice Ferment Filtrate, Yeast Extract, Silicam Saccharomyces/Viscum Album Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

 

Produse noi