Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Masca alginata -Lindsay,Snow White Modeling Mask

Indisponibil
-9.6%
122 mdl 135 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Masca alginata Snow White confera inalbire intense tenului feței și lupta împotriva petelor de vârstă. Produsul are un efect de inalbire vizibil de la prima aplicație, în plus, are un efect cumulativ pronunțat, datorită căreia chiar și întunecarea puternică a pielii după mai multe aplicații va deveni vizibil mai inalbită, iar pistruii și pigmentarea ușoară vor dispărea complet. De asemenea masca are un effect de lifting, hidratează și hrănește pielea, strânge porii și restabilește echilibrul de sebum.

Se potriveste pentru orice tip de piele cu pigmentare excesivă de diverse origini. Petele de vârstă, roșeața, post-acneea, ton neuniform.

Mod de folosire:Înainte de a aplica masca de alginat, pielea trebuie curățată bine și pregătită cu un toner. Sub mască, puteți aplica un produs suplimentar, poate fi un ser, o emulsie. Pulberea de alginat se diluează cu apă în proporție de 10 linguri (fără vîrf) cu până la 7-8 linguri de apă până când obținem un amestec  asemănător cu smântână ce are conținut scăzut de grăsimi. Aplicați uniform pe pielea feței (timp de aproximativ 20-30 de minute) și îndepărtați-o cu atenție. Nu trebuie să spălați fața. Curățați masca rămasă pe piele cu un tampon de bumbac cu toner.

Ingrediente:Diatomaceous Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Magnesium Carbonate, Allantoin,Potassium Alginate, Hyaluronic Acid, Colloidal Gold, Cellulose Gum, Mica, Synthetic Fluorphlogophite, CI 77491, Titanium Dioxide, CI 77492, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,Fragrance

Produse noi