Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Mască-peeling pentru păr si scalp-Lador, Tea tree Scalp Clinic Pack, 200 ml

Disponibil Lador
-14.6%
175 mdl 205 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Lador, Tea tree Scalp Clinic Pack este o mască-peeling pentru păr si scalp care curata scalpul, stimuleaza circulația sângelui și procesele metabolice celulelor pielii. Ameliorează sănătatea scalpului, intărește părul și stimulează cresterea lui, hidratează, elimină mătreața, compate uscarea și exfolierea pielii. Când scalpul este curățat și porii sunt deschiși, substanțele nutritive sunt ușor absorbite, asimilate, iar părul devine frumos, sănătos și strălucitor. Principalele componente active sunt:

  • Uleiul de arbore de ceai este principalul ingredient al acestui tratament,are un efect foarte benefic asupra parului si ajuta la  întărirea lui, combate matreata, previne subțierea și căderea părulul, ajută părul fragil să-și redobândească vigoarea, ajuta la reîmprospătarea parului prea gras, ameliorează iritarea scalpului, are un efect calmant.
  • Menta oferă un efect foarte plăcut de răcoare ușoară.
  • Propolisul prezent în mască are un efect antimicrobian, deci este foarte eficient în combaterea mătreții. Conține rășini vegetale, vitamine și săruri minerale, care vindecă și întăresc în mod eficient părul, redându-i strălucire și suplețe.
  • Secreție de melc, care este renumită pentru regenerarea pielii, stimuleaza innoirea celulara, hidrateaza.

Cum folosim? Se spală părul cu șampon și se usucă cu un prosop, masca se aplică pe toată lungimea, inclusiv la rădăcini, după care trebuie să masați ușor pielea scalpului timp de 2-3 minute și se clătește bine cu apă călduță, nu fierbinte. Utilizați 1-2 ori pe săptămână.

Produse noi