Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

FarmStay, La Ferme Moisture Soothing Collagen Mist, 120 ml

Indisponibil FarmStay
115 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Compania FarmStay a lansat un astfel de produs din seria La Ferme – spray-mistul cu collagen, care nu numai că va asigura umezeala necesară, ci și va îngriji profund de pielea dvs.

Colagenul este o substanță naturală găsită în pielea noastră și produsă de organism. Odată cu înaintarea în vârstă, producerea propriului collagen se încetinește și corpul greu poate compensa pierderile. Din această cauză, cantitatea de umiditate naturală din piele scade și pielea începe treptat să-și piardă din tonus și elasticitate, ceea ce duce la apariția ridurilor.

Spray-mistul FarmStay, La Ferme Moisture Soothing Collagen Mist vă va face pielea:

  • mai proaspătă;
  • mai hidratată;
  • cu un ton uniform;
  • netedă fără inflamații și iritații.

Mod de aplicare: Pulverizați mistul la o distanță de 20 cm de față. Un puf este suficient pentru o singură reîmprospătare. Puteți repeta procedura după necesitate pe parcursul zilei. Spray-ul poate fi folosit peste machiaj, nu răspândește machiajul și nu strică aspectul lui.

Ingrediente: Water, glycerin, alcohol, propanediol, propylene glycol, sodium hyaluronate, PEG-60, allantoin, witch hazel extract, collagen, portulaca oleacera extract, centella asiatica extract, phenoxyethanol, disodium EDTA, Fragrance.

Produse noi